Διήμερο κλειστής κωπηλασίας στη Μάνη

Στις 6-7 Αυγούστου

Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2023 16:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διήμερο κλειστής κωπηλασίας στη Μάνη

Δρώμενα κλειστής κωπηλασίας (indoor rowing) θα διεξαχθούν σε περιοχές του Δήμου Αν. Μάνης. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα αύριο Κυριακή (6/8) στην πλατεία Δημαρχείου Γυθείου και τη Δευτέρα (7/8) στην πλατεία Αθανάτων Αρεόπολης με ώρα έναρξης 6:30΄ μμ και τις δύο ημέρες.

Το άθλημα της κλειστής κωπηλασίας προφέρει μια διαδραστική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, συνδυάζοντας την άσκηση με την υψηλή τεχνολογία. Η κωπηλασία είναι ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό άθλημα, που μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσα στο νερό και απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό. Ωστόσο, ο αθλούμενος στην κλειστή κωπηλασία έχει την ευκαιρία να κωπηλατήσει και να ζήσει όλα τα οφέλη της κωπηλατικής άσκησης χωρίς να βραχεί. Πώς; Η κίνησή του απεικονίζεται σαν βάρκα σε γιγαντοοθόνη, συναγωνίζεται τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και ο καλύτερος κερδίζει, όπως ακριβώς γίνεται και στους επίσημους αγώνες. Οι θεατές παρακολουθούν τους συμμετέχοντες να κινούνται παράλληλα στη γιγαντοοθόνη και μπορούν να διαδράσουν μαζί τους σε πραγματικό χρόνο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti