Ξεκίνησε με απρόοπτα η 34η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα»

Στο άγαλμα του Λεωνίδα ο τερματισμός

Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2023 13:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησε με απρόοπτα η 34η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα»

Στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου, μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο, δόθηκε η εκκίνηση της 34ης «Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας», η οποία διεξάγεται νωρίτερα φέτος λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος στον ποδηλατικό αγώνα καλύπτουν μία απόσταση 257 χιλιομέτρων από την Αθήνα ως τη Σπάρτη, για να τερματίσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Λεωνίδα, μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Πρόκειται για έναν αγώνα συμμέτοχης, που δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και στόχος των συμμετεχόντων είναι ο τερματισμός και η βελτίωση της απόδοσης του κάθε ποδηλάτη.

Ο αγώνας σήμερα είχε και απρόοπτα, καθώς στα πρώτα χιλιόμετρα εντός της Αθήνας σημειώθηκε ατύχημα μεταξύ ποδηλάτων. Εξαιτίας ελαφριάς σύγκρουσης, προκλήθηκε πτώση αθλητών με τα ποδήλατά τους στο δρόμο, ωστόσο είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Προς βοήθεια έσπευσαν συναθλητές τους και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. (Δείτε βίντεο εδώ ή παρακάτω κάνοντας κλικ στην εικόνα)

Διευρυμένη η ομάδα των Λακώνων
Στην 34η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» συμμετέχουν συνολικά 16 Λάκωνες ποδηλάτες και συγκεκριμένα οι: Χρήστος Βαρζακάκος, Γιώργος Δαράκης, Στέλιος Κούτουλας, Κρις Κυριακόπουλος, Αγησίλαος Λαμπρόπουλος, Νικόλαος Λιακάκος, Δημήτριος Ντάρμος, Γιώργος Παπαδόγιαννης, Θεόδωρος Παπαδόγιαννης, Πέτρος Παναγάκος, Σταύρος Πετρόπουλος, Μενέλαος Πρίμπας, Παναγιώτης-Ανάργυρος Σακελάρης, Παναγιώτης Σειλαίος, Στέφανος Τσαμπάς, Παναγιώτης Τσερώνης.

Αγώνας Σπάρτη-Ξηροκάμπι για τους ευεργέτες της Φάριδος
Την Κυριακή (17/9), στα πλαίσια των εκδηλώσεων υπέρ των ευεργετών της Δημοτικής Ενότητας Φάριδος Δ. Σπάρτης, θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος αγωνιστικού τύπου αγώνας Σπάρτη-Ξηροκάμπι. Η εκκίνηση θα δοθεί από τη νότια είσοδο της Σπάρτης (σχολεία) και ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Ξηροκαμπίου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν αγώνες τρεξίματος και ποδηλατικοί για παιδιά δημοτικού.

 https://www.facebook.com/mike.zachariadis/videos/849512149777974

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti