Από το Γύθειο με αγάπη για τον μικρό Άγγελο από τη Λήμνο

Η δράση ανθρωπιάς του Πανγυθεατικού σε σύμπραξη με την τοπική κοινωνία

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2023 14:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από το Γύθειο με αγάπη για τον μικρό Άγγελο από τη Λήμνο

Η οικογένεια του Πανγυθεατικού ΓΣ σε συνεργασία με την κοινωνία του Γυθείου συγκέντρωναν αρκετούς μήνες πλαστικά καπάκια από κάθε είδους συσκευασία, τα οποία παραδόθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στο παλαιό δημοτικό στάδιο της πόλης.

Η κίνηση αυτή οργανώθηκε για καλό και τρυφερό σκοπό, ενισχύοντας ένα συλλογικό εγχείρημα για ένα παιδί. Τα καπάκια αυτά θα προστεθούν στους 15 περίπου τόνους που έχει συλλέξει όλη η Ελλάδα για τον μικρό Άγγελο από το Μούδρο της Λήμνου, ο οποίος χρειάζεται άμεσα ένα ειδικό αναπηρικό καροτσάκι. «Ο στόχος για τον μικρό Άγγελο έχει επιτευχθεί και είμαστε χαρούμενοι που κι εμείς από την άλλη άκρη της χώρας βοηθήσαμε με αγάπη και ανθρωπιά», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου του Γυθείου.

Ο Πανγυθεατικός «θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι μόχθησαν για αυτή την προσπάθεια συλλέγοντας τόσα πολλά καπάκια. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ και του ΚΥ Γυθείου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης, τους γονείς των μικρών μας αθλητών και φυσικά όλα τα παιδιά του Πανγυθεατικού και φυσικά τη Μεταφορική του Βαγγέλη Ρουμπάκου για την μεταφορά των σάκων στην Αθήνα».

Τέλος, ο Πανγυθεατικός ευχαριστεί «όλους αυτούς που απέδειξαν ότι αξίζει να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti