Σεμινάριο τοξοβολίας για προπονητές στη Σπάρτη

Τριήμερο προπονητικό σεμινάριο διοργανώνει από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8/1 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης η...
Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο τοξοβολίας για προπονητές στη Σπάρτη
Τριήμερο προπονητικό σεμινάριο διοργανώνει από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8/1 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας, σε συνεργασία με τον προπονητή 3rd Level EMAU κ. Κωνσταντίνο Γιάντσιο τον Τοξευτικό Σύλλογο «Δωριεύς» και τον υπεύθυνο ΓΔ. κ. Κάζουρα Παναγιώτη.
Τα σωματεία δύναμης ΕΦΟΤ του ΓΔ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, έχουν δικαίωμα να προτείνουν μόνο έναν υποψήφιο προπονητή WAF Level 1, ενώ οι υποψήφιοι προπονητές πρέπει:
α)Να έχουν συμπληρώσει το 18o έτος και να μην υπερβαίνουν το 60o.
β)Να μην είναι κάτοχοι WAF ή EMAU Level 1.
γ)Να είναι γνώστες του αθλήματος, χωρίς να είναι απαραίτητη η ιδιότητα του προπονητή τοξοβολίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παρακολούθηση του συνολικού προγράμματος του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική.
Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης να έχουν πλήρη εξοπλισμό τοξότη (τόξο με σκόπευτρο, αντίβαρα, κλίκερ, 6 βέλη, προστατευτικά βραχίονα, δακτύλων και στήθους, φαρέτρα και βάση στήριξης του τόξου).
Στο παραπάνω σεμινάριο, ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και υποψήφιοι προπονητές WAF Level 1 από σωματεία ΓΔ Στερεάς Ελλάδος, Κρητικού και Αιγαίου Πελάγους και ΓΔ Μακεδονίας-Θράκης-Θεσσαλίας-Ηπείρου και Κέρκυρας, τα οποία δεν συμμετείχαν με υποψηφίους στα προηγούμενα σεμινάρια.
Για την συμμετοχή στο σεμινάριο ορίστηκε χρηματική συμμετοχή ανά υποψήφιο, με το ποσό των 30 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να έχει κατατεθεί στο τραπεζιτικό λογαριασμό ή στα γραφεία της ΕΦΟΤ έως 4 /1.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στην ΕΦΟΤ με φαξ: 2106400347 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 3 Ιανουαρίου 2012.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα