Γύρος Μονεμβασίας 2012

Μαλεάτης δρόμος
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γύρος Μονεμβασίας 2012
«Ο Μαλεάτης Δρόμος -Γύρος Μονεμβασιάς 2012» θα διεξαχθεί στην Μονεμβασιά την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για τον τρίτο αγώνα της σειράς «Γύροι Πόλεων Μιχάλης Κούσης» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που διοργανώνουν ο Δήμος Μονεμβασιάς μέσω του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΑΠΟΕΛ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Στον αγώνα συμμετέχουν αθλητές της ομοσπονδίας, μέλη των Εθνικών ομάδων, ερασιτέχνες αθλητές, καθώς και μαθητές και η κατάταξη των αθλητών προσμετράται στην επίσημη βαθμολογία του ΣΕΓΑΣ.
Ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης δήλωσε: «Πρόκειται για μία σημαντική επίσημη διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν αξιόλογοι δρομείς από όλη την Ελλάδα. Σκοπός του δήμου είναι να προσφέρει στους αγωνιζόμενους μία άρτια διοργάνωση και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Μεγάλη σημασία για εμάς έχει και η συμμετοχή των ερασιτεχνών αθλητών και ιδιαιτέρως των μαθητών».
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί μπροστά από την πύλη του ιστορικού Κάστρου της Μονεμβασιάς και η διαδρομή θα περιλαμβάνει δρόμους της πόλης της νέας Μονεμβασιάς και τερματισμό στην γέφυρα, την «μόνη έμβαση» από την οποία πήρε και το όνομά της η περιοχή.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα αγωνίσματα ανδρών-γυναικών που βαθμολογούνται στη σειρά «Γύροι Πόλεων» θα αποστέλλονται μέχρι την Τρίτη 31/1στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα φαξ: 2732360555-6. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι2732360573 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο κ. Αποστολάκη από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι υπόλοιποι αθλητές οφείλουν να βρίσκονται στις 10 το πρωί στην πλατεία της Μονεμβασιάς, προκειμένου να δηλωθούν και να παραλάβουν τους αριθμούς τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti