Πρωταθλήτρια η ΑΕΣ στο final foup παίδων

Στη Σπάρτη διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου η τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων 2011-2012 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.Στη διοργάνωση συμμετείχαν...
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωταθλήτρια η ΑΕΣ στο final foup παίδων
Στη Σπάρτη διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου η τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων 2011-2012 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν ο ΑΟ Καλαμάτα 80, ο ΑΠΣ Ακάδημος, ο Διών ο Κυπαρισσεύς και η Αθλητική Ένωση Σπάρτης.
Το Σάββατο οι ομάδες της Κυπαρισσίας και της Σπάρτης επικρατήσαν στους ημιτελικούς του Ακάδημου και της Καλαμάτας 80, δίνοντας ραντεβού στο μεγάλο τελικό της Κυριακής.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν ο δήμαρχος κ. Σταύρος Αργειτάκος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Λεωνίδας Καράντζαλης από πλευράς Δ. Σπάρτης και ο κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.
Την Κυριακή, στον τελικό του final four, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση και προσέφερε πλούσιο θέαμα στους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης, παρά την Κυριακή των Αποκριών, η Αθλητική Ένωση Σπάρτης επικράτησε του Δίωνα Κυπαρισσίας με σκορ 67-60 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρονιά που η ΑΕΣ εξασφαλίζει την πρόκριση της σε ημιτελική φάση κατηγορίας παίδων εφήβων, εκπροσωπώντας άλλη μια φορά την πόλη της Σπάρτης στις πανελλήνιες διοργανώσεις της ΕΟΚ.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η ΑΕΣ στο δήμαρχο Σπάρτης, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, καθώς και στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τις καθοριστικές τους ενέργειες στη διεξαγωγή του final four στη Σπάρτη.
Η σύνθεση της πρωταθλήτριας ΑΕΣ στο final four ήταν η εξής:
1. Ορέστης Σεψάκος
2. Χρήστος Τσούβαλης
3. Χρήστος Βασιλάκος
4. Αλέξανδρος Γεωργουλόπουλος
5. Βασίλης Μπεμπέτσος
6. Ηλίας Τσούβαλης
7. Ιωάννης Χασάπης
8. Σταύρος Κανελλάκης
9. Παναγιώτης Βάρλας
10. Κώστας Αντωνίου
11. Γιώργος Τσούβαλης
12. Αλέξανδρος Μιχαλάκος
13. Παναγιώτης Πουλοκέφαλος
14. Λεωνίδας Λαζαράκος
15. Παναγιώτης Μανιατάκος
16. Παναγιώτης Ξιάρχος
Προπονητής ήταν ο κ. Παντελής Μπεμπέτσος, ενώ την ομάδα συνόδευσαν οι έφοροι του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ΑΕΣ κ.κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος και Ηλίας Πανάγος, καθώς και το μέλος κ. Θοδωρής Κατσίχτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti