Επιτυχείς οι αγώνες Laser Radial στο Γύθειο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Laser Radial Ανδρών-Εφήβων πραγματοποιήθηκε στο Γύθειο, από τις 7 έως τις 10/4, με τη συμμετοχή 27...
Σάββατο, 21 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχείς οι αγώνες Laser Radial στο Γύθειο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Laser Radial Ανδρών-Εφήβων πραγματοποιήθηκε στο Γύθειο, από τις 7 έως τις 10/4, με τη συμμετοχή 27 Ομίλων από όλη την Ελλάδα.
Την πρώτη ημέρα των αγώνων, εξαιτίας των δυνατών καταιγίδων και της αλλαγής κατεύθυνσης των ανέμων (5 με 7 μποφόρ), δεν πραγματοποιήθηκαν ιστιοδρομίες, παρότι εδόθησαν δυο εκκινήσεις που στη συνέχεια ματαιώθηκαν.
Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, με τις ίδιες καιρικές συνθήκες, αλλά με σταθερή διεύθυνση του ανέμου έγιναν  3 ιστιοδρομίες, ενώ την τρίτη ημέρα, μετά από μικρή ύφεση των καιρικών φαινομένων τις πρωινές ώρες,  έγιναν άλλες 3 ιστιοδρομίες.
Η απονομή των επάθλων πραγματοποιήθηκε στο τουριστικό περίπτερο του Γυθείου, όπου εκτός των συμμετεχόντων Ομίλων και αθλητών, το «παρών» έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Ανατολικής Μάνης κκ Γεωργία Λυροφώνη και Θεόδωρος Αραπάκος, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Τέλης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Δ. Ανατ. Μάνης κ. Γεώργιος Ροζάκης,  ο έφορος ιστιοπλοΐας της περιφέρειας ΝΔ Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων κ. Δημήτριος Κακαλίκας, η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Ναυταθλητικού Συλλόγου Ελαίας Επιδαύρου Λιμηράς Λακωνίας «Η Βιανδίνη» κ. Ελένη Μπουντούνη,  μέλη των επιτροπών αγώνα, μέλη του Ομίλου, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι των αθλητών.
Στην ομιλία της, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας κ. Ελένη Σιάγκρη, αφού εξήρε το αγωνιστικό πνεύμα, τη θέληση και την επιμονή των συμμετεχόντων αθλητών, ευχαρίστησε την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας ως προς τη διοργάνωση των αγώνων, το Δήμο Ανατολικής Μάνης- στον οποίο και απενεμήθη τιμητική πλακέτα- για τη συνδιοργάνωση, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίηση των αγώνων.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Τέλης Αδαμόπουλος ευχαρίστησε την πρόεδρο και το ΔΣ του Ομίλου, καθώς επίσης και τον συνδιοργανωτή Δήμο Ανατολικής Μάνης, για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του  στους αθλητές, στους προπονητές και στους ομίλους για τη συμμετοχή τους σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς αγώνες.
Τόνισε δε, ότι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία πρόκειται να εμπιστευτεί και στο μέλλον το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας για ανάλογες αγωνιστικές διοργανώσεις στο Γύθειο.
Τα αποτελέσματα κατά κατηγορία έχουν ως εξής:
Άνδρες: 1ος Πάνος Συνοδινός Ν.Ο.Βουλιαγμένης
            2ος Χάρης Μαυρογεώργης Ν.Ο.Βουλιαγμένης
            3ος Κων/νος Νικολάκης Ι.Ο.Πόρτο Ράφτη
Έφηβοι: 1ος Πάνος Συνοδινός Ν.Ο.Βουλιαγμένης  
            2ος Χάρης Μαυρογεώργης Ν.Ο.Βουλιαγμένης  
            3ος Ιωάννης Χριστοφής Ν.Α.Ο.Ελληνικού Ιππόκαμπος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti