Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά beach volley στη Σπάρτη

Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον των πετοσφαιριστών για τους αγώνες του δεύτερου τουρνουά beach volley 2x2 που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο...
Τρίτη, 17 Ιούλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά beach volley στη Σπάρτη
Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον των πετοσφαιριστών για τους αγώνες του δεύτερου τουρνουά beach volley 2x2 που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπαρτιατών και το τμήμα βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου.
Κατά το τριήμερο 13-15 Ιουλίου, 24 ομάδες ανδρών και 10 ομάδες γυναικών, προσέφεραν πλούσιο θέαμα, καταθέτοντας την μέγιστη αγωνιστική τους προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.
Τελικά, την πρώτη θέση στην κατηγορία ανδρών απέσπασαν το δίδυμο Χρήστος Χονδρός και Σπύρος Δούβρης, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Κώστας Σταυρόπουλος και Παναγιώτης Καχριμάνης.
Όσον αφορά στην κατηγορία γυναικών, πρώτες ήρθαν οι Άνθια Χριστάκου με την Παναγιώτα Πιερράκου και στη δεύτερη θέση η ομάδα των Φλωρεντίας Βεκράκου-Κωνσταντίνας Ηλιοπούλου.
Συντονιστής και τεχνικός υπεύθυνος ήταν ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Γιάννης Ρηγάκος.  Διαιτησίες και γραμματεία αγώνων διετέλεσαν οι Γιώτα Αγγελάκου, Κων/νος Σταυρόπουλος, Γιάννης Βαρζακάκος, Γιάννης Ρηγάκος και Ηρώ Λάμπρου.
Από τους διοργανωτές εκφράζονται ευχαριστίες για τη χορηγία του καταστήματος «Energy Sport».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti