11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3x3 στη Σκούρα

Πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκούρας και ο ΑΠΟ Σκούρας «Ο Ζαχαριάς» διοργανώνουν με...
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκούρας και ο ΑΠΟ Σκούρας «Ο Ζαχαριάς» διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δ. Σπάρτης το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ Τριμελών Ομάδων (3x3) στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου.
Το καθιερωμένο πια τουρνουά πραγματοποιείται και φέτος σε μια προσπάθεια ανάδειξης του ψυχαγωγικού χαρακτήρα του αθλήματος, με την ελεύθερη συμμετοχή όλων των αθλητών και των φίλων του μπάσκετ.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, όπως αυτοί ορίζονται από την ΕΟΚ, οι ομάδες είναι τριμελείς με δικαίωμα ενός αναπληρωματικού. Στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρεται η επωνυμία της ομάδας, τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων αθλητών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, απαραίτητο για την ενημέρωσή των αποτελεσμάτων της κλήρωσης και των ωρών διεξαγωγής των αγώνων. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στους υπευθύνους της διοργάνωσης και στο τηλέφωνο 6974070185.
Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τον ορισμό μονών αγώνων με σύστημα «Νοκ-άουτ». Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 5/9, ενώ οι ημιτελικοί και ο τελικός την Τετάρτη 7/9.  Παράλληλα με τους τελικούς, θα διεξαχθεί και διαγωνισμός τρίποντων σε δύο γύρους και με ελεύθερη συμμετοχή.
Στους νικητές θα απονεμηθεί κύπελλο, αναμνηστικά μετάλλια και αθλητικά δώρα, όπως επίσης και δίπλωμα συμμετοχής σε όλες τις ομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος