Διαιτητής της Super League ο Σπύρος Σελίμος

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ τα ονόματα των διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών διαιτησίας, υποψήφιων διαιτητών ανόδου και...
Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαιτητής της Super League ο Σπύρος Σελίμος

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ τα ονόματα των διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών διαιτησίας, υποψήφιων διαιτητών ανόδου και διαιτητών ταλέντων, για τη σεζόν 2011-12.

Με ιδιαίτερη χαρά ο φίλαθλος κόσμος της Λακωνίας πληροφορήθηκε την επιλογή του σπαρτιάτη Σπύρου Ν. Σελίμου στους πίνακες διαιτητών της Super League. Η πορεία του τόσα χρόνια αποτελεί εγγύηση ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει μαζί του έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει το χώρο του αθλητισμού.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια δίνονται, από το οικείο περιβάλλον του, τόσο στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Καρρά όσο και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, που τόσα χρόνια στήριξαν, οδήγησαν και πίστεψαν στο ταλέντο και στην ακεραιότητα του διαιτητή Σπύρου Σελίμου.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ιδιαίτερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τιμά τον ίδιο και την πόλη της Σπάρτης.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος