Στην κορυφή της Ευρώπης ο Λυκούργος Τσάκωνας

Την πρώτη θέση στον τελικό των 200 μέτρων κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Οστράβας στην Τσεχία ο σπαρτιάτης αθλητής...
Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην κορυφή της Ευρώπης ο Λυκούργος Τσάκωνας

Την πρώτη θέση στον τελικό των 200 μέτρων κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Οστράβας στην Τσεχία ο σπαρτιάτης αθλητής Λυκούργος Τσάκωνας.
Ο γρηγορότερος νέος 200αρης, σημείωσε παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 20,56, ενώ «έπιασε» και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νταεγού.
Ο λάκωνας πρωταθλητής Ευρώπης κέρδισε την κούρσα των 200 μέτρων, δίνοντας μάχη «στήθος με στήθος» με τον βρετανό Τζέιμς Αλάκα και τον τσέχο Πάβελ Μάσλακ, που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση με χρόνο 20.60 και 20.67 αντίστοιχα.
«Με το χρυσό μετάλλιο πέτυχα το στόχο μου. Ήμουν καλά, ήξερα γιατί είμαι ικανός και το έκανα», δήλωσε ο αθλητής του Γιώργου Παναγιωτόπουλου μετά τον τερματισμό, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ που σημείωσε στον πρωινό ημιτελικό με χρόνο 20,57.
Παρά τα προβλήματα που κατά τη διάρκεια της χρονιά αντιμετώπισε ο λάκωνας αθλητής, ο ίδιος ανέφερε ότι «δούλεψα σκληρά για να τα ξεπεράσω και το κατόρθωσα».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος