Εκδρομή του ΕΟΣ στο Δίρφυ Ευβοίας

Πεζοπορική-ορειβατική εξόρμηση στο όρος Δίρφυ Ευβοίας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17/7 ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης,...
Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδρομή του ΕΟΣ στο Δίρφυ Ευβοίας

Πεζοπορική-ορειβατική εξόρμηση στο όρος Δίρφυ Ευβοίας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17/7 ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, συμμετέχοντας στην 71η Πανελλήνια Ορειβατική Συγκέντρωση.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 11 το πρωί του Σαββάτου με ΙΧ από το Κλειστό Γυμναστήριο και προορισμό τη Στενή Ευβοίας. Εκεί, όσοι επιθυμούν, μπορούν να περπατήσουν από το μονοπάτι μέχρι το καταφύγιο, σε μια διαδρομή  2.30΄ ωρών, όπου βρίσκεται και ο χώρος κατασκήνωσης της ΠΟΣ.
Το βράδυ, οι εκδρομείς θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του ΕΟΣ Χαλκίδας για την 71η συνάντηση της ΠΟΣ, ενώ θα διανυκτερεύσουν σε σκηνές.
Την επομένη, οι εκδρομείς θα πραγματοποιήσουν ανάβαση στην κορυφή Δέλφη, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1743μ., μία πορεία διάρκειας 2 ωρών, ενώ  έπειτα θα επιστρέψουν στο καταφύγιο. Από εκεί θα πραγματοποιήσουν κατάβαση στη Στενή από διαφορετική πεζοπορική διαδρομή, ενώ το βράδυ θα επιστρέψουν στην Σπάρτη.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν το αργότερο μέχρι αύριο το βράδυ 13/7, ενώ μπορούν να απευθύνονται στους υπευθύνους της εξόρμησης κ.κ. Παναγιώτη Παππά και Γιώργο Κανελλόπουλο, στα τηλ. 6945832701 και 6979118855 αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος