Από τη Σπάρτη η Φλόγα της Ελπίδας: Ολοκληρώνεται η περιοδεία στη Λακωνία

Στο Δήμο Ανατολικής Μάνης μεταφέρεται στις, 21 Ιουνίου, η Φλόγα των Special Olympics, την οποία θα υποδεχτεί στις 4 το...
Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από τη Σπάρτη η Φλόγα της Ελπίδας: Ολοκληρώνεται η περιοδεία στη Λακωνία

Στο Δήμο Ανατολικής Μάνης μεταφέρεται στις, 21 Ιουνίου, η Φλόγα των Special Olympics, την οποία θα υποδεχτεί στις 4 το μεσημέρι η Αρεόπολη και στις 8.30΄ το βράδυ το Γύθειο, ενώ στη συνέχεια θα περάσει από Μολάους και Μονεμβάσια, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη λακωνική γη.
Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουνίου, στις 3.15΄ το μεσημέρι θα γίνει έναρξη της λαμπαδηδρομίας από το ΕΠΑΛ Μολάων, ενώ είκοσι πέντε λεπτά αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής της Φλόγας στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.
Στη συνέχεια και ώρα 5 το απόγευμα, η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει για Μονεμβάσια από την παραλία της Γέφυρας, ενώ στις 6 το απόγευμα θα γίνει η αφής της Φλόγας στην πλατεία του Ελκομένου στο κάστρο.
Στη τελετή θα συμμετάσχει και η ελληνοαμερικανή τραγουδίστρια Nadia Weinberg, η οποία στις 9 το βράδυ θα μαγέψει το κοινό με τη φωνή της, παραχωρώντας στην πλατεία του Ελκομένου συναυλία με τίτλο «Μουσικές Βραδιές Χωρίς Σύνορα» και ελεύθερη για το κοινό είσοδο.
Σημειώνεται, ότι στις 22/6 γίνεται η άφιξη της φλόγας και στη Σπάρτη, όπου η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από την είσοδο της πόλης, στα Γυμνάσια, περνώντας μέσω της Παλαιολόγου στις 8.30΄ το βράδυ. Η τελετή της αφής θα λάβει χώρα στις 8.45΄ το βράδυ, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ναύπλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος