Η φλόγα των Special Olympics στο Δ. Ευρώτα

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδέχεται ο Δήμος Ευρώτα τη Φλόγα της Ελπίδας, που αναμένεται να καταφτάσει στις 10.30΄ το πρωί...
Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η φλόγα των Special Olympics στο Δ. Ευρώτα

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδέχεται ο Δήμος Ευρώτα τη Φλόγα της Ελπίδας, που αναμένεται να καταφτάσει στις 10.30΄ το πρωί της Τετάρτης 22/6.
Συμβολίζοντας τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, η Φλόγα φθάνει στο Δ. Ευρώτα χάρη στους εθελοντές λαμπαδηδρόμους  αστυνομικούς από όλο τον κόσμο, που τη μετέφεραν μαζί με τους αθλητές Special Olympics και τα δικά μας παιδιά.
Ο Δήμος προσκαλεί όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Σκάλας και του Βλαχιώτη, όπου τα παιδιά και οι δημότες θα υποδεχθούν την φλόγα στις εισόδους των πόλεων και θα την συνοδεύσουν με ανάλογη τιμή στις κεντρικές πλατείες των πόλεων.
«Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού. Πείτε κι εσείς - όπως το κεντρικό σύνθημα των Αγώνων προτείνει – “Είμαι μέσα!” και ενωθείτε με τον υπέροχο κόσμο των νικητών!», αναφέρει ο δήμος στη σχετική ανακοίνωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος