Στο Βόρειο Ταΰγετο εξορμεί ο ΕΟΣ Σπάρτης

Πεζοπορική-ορειβατική εξόρμηση στο Βόρειο Ταΰγετο πραγματοποιεί για την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης. Η ομάδα θα...
Τρίτη, 14 Ιούνιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Βόρειο Ταΰγετο εξορμεί ο ΕΟΣ Σπάρτης

Πεζοπορική-ορειβατική εξόρμηση στο Βόρειο Ταΰγετο πραγματοποιεί για την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης.
Η ομάδα θα ακολουθήσει τη διαδρομή Βορδόνια (Νεκροταφείο Αγ. Γεωργίου)-κορυφή Πυργάκι (1732μ)-Κορομηλιά-Βατσινιά-Δίρρεμα-ΙΜ Ζωοδόχου Πηγής-Καστρί, διάρκειας περίπου 8-8.30 ωρών και βαθμού δυσκολίας Β-Γ (μέτρια-δύσκολη).
Για την εξόρμηση απαιτείται, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και με δεδομένο πως μεγάλο μέρος της διαδρομής κινείται σε ασκεπές πεδίο, κατάλληλος εξοπλισμός και εφόδια (καπέλο, αντηλιακό, επαρκής ποσότητα νερού κλπ).
Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί της Κυριακής με ΙΧ από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης για  Βορδόνια, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στους υπεύθυνους της εξόρμησης κ.κ Παναγιώτη Παππά (6945832701) και Κώστα Λαγανά (6974098419), το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 17/6.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος