Εκδρομή του ΕΟΣ στο Φαράγγι Ανδρωνίου

Εξόρμηση στο Φαράγγι Ανδρωνίου στην Ηλεία διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, την Κυριακή 29/5, σε συνεργασία με τον Ορειβατικό...
Τετάρτη, 25 Μάιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδρομή του ΕΟΣ στο Φαράγγι Ανδρωνίου

Εξόρμηση στο Φαράγγι Ανδρωνίου στην Ηλεία διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, την Κυριακή 29/5, σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Πύργου.

Πρόκειται για μια διαφορετικού τύπου πορεία μέτριας δυσκολίας και διάρκειας περίπου 5.30΄ ωρών, κατά μήκος του φαραγγιού με συνεχή ροή νερού.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα για όσους θέλουν να περπατήσουν μόνο μία ώρα, να μεταφερθούν πίσω στο χωριό, στο σημείο εκκίνησης.

Ο ΕΟΣ σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση, ότι όσοι θελήσουν να κάνουν μπάνιο στις «βάθρες» του φαραγγιού πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με μαγιό, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμα κρίνονται ένα δεύτερο ζευγάρι ελαφριά αθλητικά παπούτσια και κάλτσες, για την περίπτωση που η στάθμη του νερού είναι ανεβασμένη και βρεχτούν.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί με ΙΧ στις 6.45΄ το πρωί της Κυριακής από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης για Τρίπολη-Λάμπεια (Δίβρη)-Ανδρώνι, όπου και προβλέπεται η άφιξη σε 2.30΄ περίπου ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 27/5, στην υπεύθυνη της εξόρμησης κ. Λία Λιάκου στο 6972575979.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος