Πρωταθλήτρια προπαίδων η Αναγέννηση Σπάρτης

Στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων διεξήχθη, την Κυριακή 15/5, ο τελικός ποδοσφαίρου των προπαίδων για το πρωτάθλημα περιόδου 2010-2011, μεταξύ των...
Τρίτη, 17 Μάιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωταθλήτρια προπαίδων η Αναγέννηση Σπάρτης

Στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων διεξήχθη, την Κυριακή 15/5, ο τελικός ποδοσφαίρου των προπαίδων για το πρωτάθλημα περιόδου 2010-2011, μεταξύ των ομάδων Βοίας Νεάπολης και Αναγέννησης Σπάρτης.
Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την ανατροπή του σκορ στα τελευταία λεπτά, με την  παράταση να αναδεικνύει τελικά τον πρωταθλητή.
Η ομάδα του Βοία άνοιξε το σκορ στο 13΄λεπτό με τον Βασίλη Κοντάκο, ο οποίος στο 37΄λεπτό διπλασίασε τα τέρματα.
Στην συνέχεια και στο 55΄λεπτό, η ομάδα της Αναγέννησης με τον Μιχάλη Πετρούλια, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδα, ενώ μετά από 2΄λεπτά έγινε η ισοφάριση από τον Ηλία Κοκκόλη, με το οποίο  το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
Στην παράταση, το νικητήριο γκολ ήρθε από την ομάδα της Αναγέννησης στο 74΄λεπτό, από τον Πάνο Παινέση, με το οποίο η ομάδα της Αναγέννησης Σπάρτης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια των προπαίδων.  
Μετά το τέλος του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στις ομάδες παρουσία του αντιδημάρχου κ. Κολλιάκου, του προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρρά, του γ.γ. κ. Δογαντζή,  των μελών του ΔΣ κ.κ. Μπόκου και Πουλικόγιαννη και του αρχιδιαιτητή κ Σπυράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος