«Σκίζει» στην ποδηλασία ο Σπαρτιατικός

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού ΓΣ σε ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 8/2 στο Μαρκόπουλο Αττικής, στην...
Παρασκευή, 13 Μάιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκίζει» στην ποδηλασία ο Σπαρτιατικός

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού ΓΣ σε ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 8/2 στο Μαρκόπουλο Αττικής, στην περιοχή του Ιπποδρόμου. 

Στη διοργάνωση του αγώνα, που ήταν ιδιαίτερα καλή και διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, έλαβαν μέρος περίπου 85 ποδηλάτες από 13 σωματεία. Ανάμεσά τους και ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος που συμμετείχε με 3 αθλητές, υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Γιαννιώση.

Την διάκριση της πρώτης θέσης και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ποδηλάτης Βασίλης Δημητρόπουλος στην κατηγορία μίνι μεγάλα, ενώ στην κατηγορία μίνι μικρά ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος κατετάγη 5ος και ο Θεόδωρος Ιωαννίδης 9ος.

Εξάλλου, την ιδία ημέρα στην Μεσσηνία πραγματοποιήθηκε ο 1ος ποδηλατικός γύρος Αρχαίας Μεσσήνης,  με την συμμέτοχη πολλών αθλητών στις μεγάλες κατηγορίες.

Και σε αυτόν τον αγώνα συμμετείχαν πέντε ποδηλάτες του Σπαρτιατικού, από τους οποίους ο Ηλίας Χριστόπουλος βρέθηκε 2ος στην γενική κατάταξη ανδρών και ο Κώστας Αντωνόπουλος 1ος στην κατηγορία open.

Επίσης καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Ηλίας Τριανταφυλλάκος, Δώρος Αλεξάκης, Γιάννης Μπούζας και Ηλίας Ζαρόκωστας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος