Με σεβασμό στον αθλητισμό ο 5ος Παλαιολόγειος δρόμος

Διοργανώνεται φέτος από το Δήμο Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου ο 5ος Παλαιολόγειος δρόμος,...
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με σεβασμό στον αθλητισμό ο 5ος Παλαιολόγειος δρόμος

Διοργανώνεται φέτος από το Δήμο Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου ο 5ος Παλαιολόγειος δρόμος, στο πλαίσιο εορτασμού των Παλαιολογείων 2011.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, ενώ τόπος διεξαγωγής έχει οριστεί ο Δήμος Σπάρτης και η Τοπική Κοινότητα Μυστρά, με αφετηρία και τερματισμό τον ανδριάντα του Κων/νου Παλαιολόγου στο Μυστρά.

Με προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης την 6η απογευματινή, οι αθλητές θα διασχίσουν απόσταση 20,5 χιλιομέτρων, ενώ ανά 4 χλμ θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού, καθώς και ιατρική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με επανδρωμένο ασθενοφόρο του ΓΝ Σπάρτης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των δεκαοκτώ ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Σημειώνεται, ότι οι υποψήφιοι αθλητές λαμβάνουν μέρος με δική τους πρωτοβουλία, ενώ οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας περιλαμβάνει πέντε κατηγορίες ανδρών και δύο γυναικών.
Συγκεκριμένα, οι άρρενες αθλητές θα εντάσσονται, ανάλογα με την ηλικία τους, στις κατηγορίες έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών και 60 ετών και άνω, ενώ για τις γυναίκες οι κατηγορίες είναι έως 39 ετών και 40 ετών και άνω.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην οργανωτική επιτροπή του αγώνα έως και τις 3 Ιουνίου, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία των διαγωνιζομένων, όπως, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση και τηλέφωνο. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.., με φαξ στα τηλέφωνα 27310-82941 και 27310-26772, καθώς και τηλεφωνικώς, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το απόγευμα, στα 6937332470 και 27313-61217.

Όσον αφορά στους συλλόγους δρομέων και τους αθλητικούς συλλόγους, οι δηλώσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε συγκεντρωτικές καταστάσεις στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και εάν είναι δυνατόν με συνημμένα αρχεία σε μορφή excel.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για το χάρτη διαδρομής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://users.sch.gr/giannouleask/Palaiologia.htm.

Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η απονομή κυπέλλων και αναμνηστικών μεταλλίων στους τρείς πρώτους νικητές, ενώ αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν παράλληλα σε όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα, στους οποίους και θα παρατεθεί δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος