Ο Δ. Τρίπολης βράβευσε τον Π. Δούση

Αναγνωρίστηκε η προσφορά του λάκωνα δρομέα Τιμητική διάκριση στο βετεράνο λάκωνα δρομέα κ. Παναγιώτη Δούση απένειμε ο Δήμος Τρίπολης στην...
Τρίτη, 26 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Δ. Τρίπολης βράβευσε τον Π. Δούση

Αναγνωρίστηκε η προσφορά του λάκωνα δρομέα
Τιμητική διάκριση στο βετεράνο λάκωνα δρομέα κ. Παναγιώτη Δούση απένειμε ο Δήμος Τρίπολης στην εκδήλωση που διοργάνωσε τη Δευτέρα του Πάσχα, με αφορμή τον ετήσιο αγώνα δρόμου 7,5 χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το Σύλλογο Πιανιωτών «Άγιος Γεώργιος» στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στην Πιάνα για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου διοργάνωσαν αγώνα δρόμου 7 χλμ και 2 χλμ.

Ο αγώνας, άνευ κατηγοριών, τελέστηκε με τη συμμετοχή αθλητών από την Πελοπόννησο και την Αττική με αφετηρία εκκίνησης την Αλωνίσταινα, τόπο καταγωγής της μητέρας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και τερματισμό την πλατεία Πιάνας Αρκαδίας.

Πρώτος το νήμα έκοψε ο πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Κλάδης, ενώ με τη συμμετοχή του τίμησε τον αγώνα και ο Παναγιώτης Δούσης, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής, αλλά και για τη συνολικότερη προσφορά του στον αθλητισμό.

Μάλιστα, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τον ταλέντο τους και στο χορό, στη δεξίωση που δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα προς τιμήν τους στην πλατεία της Πιάνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος