Μετάλλια από το «Λεωνίδα» στους πανελλήνιους αγώνες

Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή του Σκοπευτικού Ομίλου Λακ/νίων «Λεωνίδας» από τους πανελλήνιους αγώνες Α΄ κατηγορίας,...
Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετάλλια από το «Λεωνίδα» στους πανελλήνιους αγώνες

Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή του Σκοπευτικού Ομίλου Λακ/νίων «Λεωνίδας» από τους πανελλήνιους αγώνες Α΄ κατηγορίας, οι οποίοι και διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 2 και 3/4.

Οι αγώνες αεροβόλων όπλων Α ΄κατηγορίας, στους οποίους ο «Λεωνίδας» πήρε μέρος με πέντε αθλητές, πραγματοποιήθηκαν στους Γαργαλιάνους με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, από τους αθλητές του «Λεωνίδα», ο Νικόλαος Μακρής κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο τυφέκιο ανδρών. Στο ίδιο αγώνισμα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Νικόλαος Τούμπλης.

Στο αεροβόλο τυφέκιο παίδων και στην πρώτη του εμφάνιση, ο 12χρονος αθλητής Νικόλας Κατούνας,  με μία πολύ καλή εμφάνιση, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι αθλητές Νικόλαος Μακρής, ο οποίος στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ και κατέκτησε την 5η θέση, καθώς και ο Γρηγόρης Γκαβάκος με την 6η θέση στο ίδιο αγώνισμα. 

Τέλος, να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του μικρού της παρέας, του 11χρονου Παναγιώτη Γκαβάκου,  ο οποίος στο αεροβόλο τυφέκιο παίδων πήρε την 4η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος