Σάρωσαν τα βραβεία οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού

Για δεύτερη χρονιά αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας έδωσαν το ραντεβού τους το Σάββατο 2 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, για...
Τρίτη, 05 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σάρωσαν τα βραβεία οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού

Για δεύτερη χρονιά αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας έδωσαν το ραντεβού τους το Σάββατο 2 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, για να παρακολουθήσουν το «Athens track grand prix» 2011.

Πάνω από 130 αθλητές από 20 σωματεία πανελλαδικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν αγώνα που είχε δύναμη, ρυθμό, ενθουσιασμό και πολλούς θεατές που συμμετείχαν με θερμή στα δρώμενα. Στη φετινή διοργάνωση υπερδιπλασιάστηκε, σε σχέση με το 2010, ο αριθμός των αθλητών από τις μικρότερες κατηγορίες, γεγονός που δείχνει την διψά τους για αγώνες πίστας και δικαιώνει την επιλογή των διοργανωτών. 

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού και σε αυτούς τους αγώνες, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Δημητρόπουλος κατέλαβε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 200μ σπριντ, με 3ο τον Δημήτρη Καββούρη και 4ο τον Δημήτρη Χρηστάκο στην κατηγορία μίνι μεγάλα.             Επίσης η Ηλέκτρα Τράκα απέσπασε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης νεανίδων, ενώ από του υπόλοιπους ποδηλάτες ξεχώρισε ο Τάσος Αντωνόπουλος με την 5η θέση στο αγώνισμα των πόντων για την κατηγορία παίδων.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Σπαρτιατικού είναι την Κυριακή 10/4 στην Μεσσηνία για το περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας.  

Η επιτυχημένη και ελπιδοφόρα πορεία που διαγράφει το τμήμα ποδηλασίας του Σπαρτιατικού ΓΣ τα τελευταία χρόνια βρίσκει συχνά συμπαραστάτες ανάμεσα στους επιχειρηματίες του τόπου, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των διοικούντων γίνονται συμμέτοχοι στην προσπάθεια. Έτσι, η  εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων ΑΦΟΙ Βακαλόπουλου δώρισε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τις αθλητικές εμφανίσεις  των ποδηλατών του ιστορικού συλλόγου, κίνηση για την οποία δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες του διοικητικού συμβουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος