Γύρος της Σπάρτης 2011

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου ο «Γύρος της Σπάρτης» που φέτος έχει κεντρικό...
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γύρος της Σπάρτης 2011

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου ο «Γύρος της Σπάρτης» που φέτος έχει κεντρικό μήνυμα: «Προστατεύοντας την υγεία από τις κλιματικές αλλαγές».

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στις 10.30΄ το πρωί, μέσω  των  οδών  Λυκούργου (κεντρική πλατεία) - Ορθίας  Αρτέμιδος - Τριακοσίων – Λεωνίδου και τερματισμό  στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Τα καρτελάκια συμμετοχής μπορούν οι συμμετέχοντες να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του  Αθλητικού Οργανισμού, στην οδό των 118, αρ. 55α   καθημερινά, από  Δευτέρα  έως  Παρασκευή  και  ώρες  από  09:00   έως  13:00 πμ.

Καρτελάκια συμμετοχής θα δίνονται και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στην κεντρική πλατεία, από την γραμματεία όπου θα παραλάβουν Τ- shirt και καπελάκι.

Επίσης, ο Αθλητικός Οργανισμός σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Αγωγή Υγείας, διοργανώνουν διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών και των Γυμνασίων του Δήμου Σπάρτης, με θέμα το μήνυμα του φετινού γύρου της Σπάρτης: «Προστατεύοντας την υγεία από τις κλιματικές αλλαγές»

Τα έργα των παιδιών θα αξιολογηθούν από Τριμελή Εικαστική Επιτροπή, όπου  θα αναδειχθούν τα τρία καλύτερα. Επιπλέον, καιρού επιτρέποντος τα έργα θα εκτεθούν δημόσια στην κεντρική πλατεία , ή σε άλλη περίπτωση σε χώρο που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2011, μετά τον τερματισμό του γύρου της Σπάρτης.  

Χορηγοί επικοινωνίας για το «Γύρο της Σπάρτης 2011» είναι όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος