Αγώνες Motocross στη Μεγαλόπολη

Τον εναρκτήριο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross ΜΧ3 και τον δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross Γυναικών διοργανώνει το Αθλητικό...
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγώνες Motocross στη Μεγαλόπολη

Τον εναρκτήριο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross ΜΧ3 και τον δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross Γυναικών διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλέτας «Άρης».

Η κορυφαία αυτή εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την Ελλάδα, θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Απριλίου (δοκιμές και αγώνες), στην καταπληκτική και άκρως θεαματική πίστα Motocross της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την παγκόσμια ομοσπονδία,  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΧ3 έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 αναβάτες από όλο τον κόσμο. Μαζί τους, οι κορυφαίοι έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα κληθούν να αποδείξουν ότι το ελληνικό Motocross έχει μπει για τα καλά σε ανοδική πορεία.

Όσον αφορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών, η περσινή παγκόσμια πρωταθλήτρια Stefi Laier, και η μεγάλη αντίπαλός της Livia Lancelot, μαζί με άλλες 27 συναθλήτριές τους από 12 χώρες, θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος