Αβέβαιο το μέλλον της ΑΕ Σπάρτης

Άκαρπη απέβη για δεύτερη φορά η γενική ανοιχτή συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτης, με κεντρικό θέμα το μέλλον της ομάδας...
Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αβέβαιο το μέλλον της ΑΕ Σπάρτης

Άκαρπη απέβη για δεύτερη φορά η γενική ανοιχτή συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτης, με κεντρικό θέμα το μέλλον της ομάδας μετά τη «διασπορά ψευδών ειδήσεων που είχαν ως αποτέλεσμα τη μη προσέλευση του φίλαθλου κόσμου, και ως εκ τούτου την οικονομική υπονόμευσή της».
 
Στη σχετική πρόσκληση ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Δημήτρης Νικόλαρος τόνιζε επίσης την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών από νέα πρόσωπα, όμως, όπως και στις 27/12 έτσι και στις 3/1, η προσέλευση του κόσμου στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου, χώρο διεξαγωγής της συνέλευσης, ήταν πολύ μικρή.
 
Η απογοήτευση του προέδρου εκφράστηκε με τη δήλωση παραίτησής του από το τιμόνι της ομάδας, εξέλιξη που κατάφερε να αποτρέψει προσωρινά, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς, ο οποίος παρακάλεσε τον κ. Νικόλαρο να παραμείνει στη θέση του για λίγες ημέρες ακόμη.
 
Η τελευταία αυτή ευκαιρία, σύμφωνα με τον κ. Νικόλαρο, θα επικεντρωθεί στην προσπάθεια πώλησης εισιτηρίων της ομάδας με κόστος 20 ευρώ για ένα μήνα. Αν οι οπαδοί ανταποκριθούν τότε και ο ίδιος θα επανεξετάσει τις τωρινές προθέσεις του.
                                                                                                                            φωτό:apela.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα