Συνέλευση για το «αδιέξοδο» της ΑΕ Σπάρτης

Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ανοιχτή γενική συνέλευση της ΑΕ Σπάρτης, στην αίθουσα τελετών...
Κυριακή, 19 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνέλευση για το «αδιέξοδο» της ΑΕ Σπάρτης

Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ανοιχτή γενική συνέλευση της ΑΕ Σπάρτης, στην αίθουσα τελετών του Δήμου Σπαρτιατών (παλαιό Δημαρχείο).

Στη σχετική ανακοίνωση, γίνεται λόγος «για διασπορά ψευδών ειδήσεων που είχαν ως αποτέλεσμα τη μη προσέλευση του φίλαθλου κόσμου, και ως εκ τούτου την οικονομική υπονόμευση της ομάδας, στην οποία μέχρι χθες δεν υπήρχε πρόβλημα και οικονομικό άνοιγμα».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Νικόλαρος, καλεί τα μέλη και τους φίλους της ΑΕ Σπάρτης να συμμετάσχουν στην συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθούν για το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει, μετά τα παραπάνω, η ομάδα.

Εξάλλου, η πρόσκληση του προέδρου καταλήγει ως εξής:

«Επειδή κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις απαιτείται νέα πρόσωπα να αναλάβουν πρωτοβουλίες, σας καλούμε όλους να δώσετε το παρόν και να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για την ομάδα μας».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα