Ορειβασία στα Αροάνια Όρη

Ορειβατική εξόρμηση στον Χελμό πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, σε συνεργασία με το Σύλλογο...
Τετάρτη, 15 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορειβασία στα Αροάνια Όρη

Ορειβατική εξόρμηση στον Χελμό πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων.
 
Η ομάδα θα ακολουθήσει τη διαδρομή Χιονοδρομικό-Καταφύγιο-Κορυφή Νεραϊδοράχη-Κάτω Λουσοί, μία πορεία διαρκείας επτά ωρών, η οποία χαρακτηρίζεται ως «μέτρια-δύσκολη».
 
Οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν στις 6 το πρωί της Κυριακής με ΙΧ από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης για Τρίπολη, όπου θα γίνει επιβίβαση στο λεωφορείο του ΣΑΟΟ
 
Ο ΕΟΣ Σπάρτης ενημερώνει τους φιλόδοξους αναβάτες, ότι η εξόρμηση απαιτεί εμπειρία κίνησης σε χιονισμένο πεδίο και πλήρη εξοπλισμό χειμερινού βουνού(δύσκαμπτα άρβυλα, γκέτες, πιολέ, κραμπόν).
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της εξόρμησης κ. Γιώργο Κανελλόπουλο στο 6979118855 και 27310-22938.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα