Το γυναικείο ποδόσφαιρο και πάλι στα λακωνικά γήπεδα

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αρμόδιων φορέων για την γυναικεία ομάδα, που έρχεται να ομορφύνει...
Πέμπτη, 09 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το γυναικείο ποδόσφαιρο και πάλι στα λακωνικά γήπεδα

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αρμόδιων φορέων για την γυναικεία ομάδα, που έρχεται να ομορφύνει με τη συμμετοχή της, το λακωνικό ποδόσφαιρο.

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που παρουσιάζονται (φροντιστήρια, έλλειψη αρκετών και κατάλληλων χώρων για προπόνηση καθώς και χρόνου), οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με εντατικότερο ρυθμό, ενώ τα μηνύματα ενθάρρυνσης και προσφοράς βγαίνουν και εκτός λακωνικών συνόρων.

Μεταξύ των επωνύμων που εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τη πρόθεσή τους, να στηρίξουν την προσπάθεια και να παρακολουθήσουν τους αγώνες και τις εκδηλώσεις της γυναικείας λακωνικής ομάδας, είναι η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου και ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Συγκεκριμένα η κ. Διαμαντοπούλου σε πρόσφατη συνάντησή της με τον υπεύθυνο της ομάδας κ. Γεώργιο Λυμπέρη, κατά τη διάρκεια των εκλογών της Παγκρήτιας Ένωσης στο αθηναϊκό ξενοδοχείο «Τιτάνια», επαινώντας την όλη προσπάθεια, εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με την Καλαμάτα 91.

Εξάλλου, την ίδια πρόθεση δήλωσε και ο κ. Τατούλης, προσθέτοντας μάλιστα ότι επιθυμεί την ενεργότερη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Σε συνέχεια δε των ανωτέρω, όρισε ως συνδέσμους μαζί με την αντιπεριφερειάρχη κ. Ντία Τζανετέα, δύο από τους εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού του, τους κκ. Σπύρο Φλώρο και Χαράλαμπο Σκούρο, με σκοπό την ενίσχυση των πρωτοβουλιών του συλλόγου στον αθλητικό, πολιτιστικό, πνευματικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό τομέα. 

Χθες το βράδυ, λόγω έλλειψης ικανοποιητικού φωτισμού στο Εθνικό Στάδιο Σπάρτης, η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο 5x5 του κ. Σαράντου Μανουσάκη (απέναντι από το Πανεπιστήμιο), ενώ το ερχόμενο Σάββατο 11/12, η προπόνηση θα γίνει στο 8x8 YA BALA του κ. Θεόδωρου Τάρταρη, με έναρξη στις 12 το μεσημέρι, οπότε αναμένεται να ενσωματωθούν και οι αθλήτριες από την Νεάπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται  στον υπεύθυνο θεμάτων γυναικείου ποδοσφαίρου κ. Γεώργιο Λυμπέρη (τηλ. 27310-29192 και  6936701051, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti