Συμμετοχές στα πρωταθλήματα βόλεϊ

Πρεμιέρα για το Σπαρτιατικό με μία νίκη και τρείς ήττες
Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συμμετοχές στα πρωταθλήματα βόλεϊ

Την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Σκάλας αντιμετώπισαν το περασμένο Σάββατο 4/12 στο Βλαχιώτη, οι κορασίδες του Σπαρτιατικού, οι οποίες και πήραν τη νίκη με 0-3 σετ (13-25, 8-25, 18-25). Την ομάδα καθοδήγησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Βαρζακάκος.
 
Την ίδια ημέρα η ομάδα ανδρών του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας ταξίδεψε στο Άργος, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Διομήδη. Το παιχνίδι πήραν οι γηπεδούχοι με 3-0 σετ και συγκεκριμένα 25-20, 25-18 και 25-21. Τον Σπαρτιατικό καθοδήγησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Κων/νος Σταυρόπουλος, ενώ η σύνθεσή του είχε ως εξής: Κων/νος Σταυρόπουλος, Παναγιώτης Παναγάκος, Μελέτιος Λιακάκος, Φώτιος Κουμανταράκης, Παναγιώτης Τερζής, Ανδρέας Καλαβρυτινός, Ευθύμιος Κωσταρίδης, Νικόλαος Κωσταρίδης, Χρήστος Χονδρός και Ανδρέας Αδάμος.
 
Εξάλλου, την Κυριακή 5/12, η ομάδα γυναικών αγωνίστηκε στο Ξυλόκαστρο με την αντίστοιχη του ΑΟ Απόλλων, από την οποία ηττήθηκε 3-1 σετ (25-18, 19-25, 25-14, 25-22). Με τον Σπαρτιατικό αγωνίστηκαν οι αθλήτριες: Ηρώ Λάμπρου, Νίκη Παυλέρου, Παρασκευή-Αθανασία Παπαδημητρίου, Δήμητρα Ψυχογιού, Αγγελική Μήτσια, Σταματική Σκανδάλη, Σταματική Μηλιάκου, Ελένη Μηλιάκου, Ανθούσα Χριστάκου, Παναγιώτα Πιερράκου και Άρτεμις Κουμουνδούρου.
 
Την Κυριακή αγωνίστηκε και η ομάδα παίδων του Σπαρτιατικού, υποδεχόμενη στο «Κλειστό» της πόλης μας τον ΓΣ Άργους. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 0-3 σετ (21-25, 12-25, 18-25). Την ομάδα καθοδήγησαν οι γυμναστές  Γιάννης Ρηγάκος και Κων/νος Σταυρόπουλος.
                                                                                                                                    Ιωάννης Γιάννες
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα