Ορειβασία στο βόρειο Πάρνωνα

Ορειβατική εξόρμηση στους καταρράκτες της Λεπίδας στο βόρειο Πάρνωνα, πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης,...
Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορειβασία στο βόρειο Πάρνωνα

Ορειβατική εξόρμηση στους καταρράκτες της Λεπίδας στο βόρειο Πάρνωνα, πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, σύμφωνα με το πρόγραμμα αναβάσεών του, σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Νοτιοανατολικής Λακωνίας (Μολάων).
 
Η πορεία θα ξεκινήσει από τον Ξερόκαμπο (κοντά στη μονή Μαλεβής) και θα καταλήξει, περνώντας από τους καταρράκτες της Λεπίδας, στο χωριό Πλάτανος. Πρόκειται για μία διαδρομή διαρκείας πέντε ωρών, ενώ χαρακτηρίζεται με βαθμό δυσκολίας μέτρια-δύσκολη.
 
Οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν στις 8 το πρωί της Κυριακής με λεωφορείο από το Κλειστό Γυμναστήριο για τον Άγιο Πέτρο-Ξερόκαμπο, ενώ η επιστροφή προβλέπεται για νωρίς το βράδυ.
 
Σημειώνεται, ότι η πορεία θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον επικρατούν οι απαραίτητες καιρικές συνθήκες, ενώ για τη συμμετοχή απαιτείται σχετική εμπειρία σε κίνηση εκτός μονοπατιών και πλήρης εξοπλισμός.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να συνεννοηθούν προκαταβολικά με την υπεύθυνη της εξόρμησης κ. Λία Λιάκου, το αργότερο μέχρι αύριο το βράδυ, στο 6972575979.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος