Δύο νίκες και μία ήττα για το βόλλεϋ του Σπαρτιατικού

Την ομάδα του Άρατου Κιάτου αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, το περασμένο Σάββατο 23/10, η ομάδα εφήβων του...
Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο νίκες και μία ήττα για το βόλλεϋ του Σπαρτιατικού

Την ομάδα του Άρατου Κιάτου αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, το περασμένο Σάββατο 23/10, η ομάδα εφήβων του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, επιτυγχάνοντας μια σπουδαία νίκη με 3-2 σετ (15-25, 17-25, 25-15, 25-17, 15-11).
Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ ισάξιων ομάδων και η νίκη κρίθηκε στο πέμπτο σετ.
Την επομένη, Κυριακή 24/10, η ίδια ομάδα του Σπαρτιατικού ταξίδεψε στην Καλαμάτα, όπου αντιμετώπισε την ομάδα εφήβων της ΓΕΠ, από την οποίαν έχασε με 3-1 σετ (25-21, 25-19, 25-21, 25-17).
Με την ομάδα του Σπαρτιατικού έπαιξαν οι αθλητές: Κυριακάκος Ηλίας, Αδάμος Ανδρέας, Χονδρός Χρήστος, Κορκανάς Νικόλαος, Μπουγάς Ιωάννης, Καχριμάνης Παναγιώτης, Δούβρης Σπύρος, Καλομοίρης Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Μήτσιας Ευάγγελος, Σούπος Νικόλαος, Παπαδάκος Κων/νος.
Tην ομάδα καθοδήγησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής Κώστας Σταυρόπουλος.
Εξάλλου, την Κυριακή, η ομάδα των νεανίδων του Σπαρτιατικού υποδέχθηκε και έπαιξε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ «ΑΚΡΙΤΑΣ» Καλαμάτας την οποία και νίκησε με 3-0 σετ (25-16, 27-25, 26-24).
Όπως προκύπτει και από τους πόντους των σετ, διεξήχθη ένας πάρα πολύ δυνατός αγώνας, με πολλές φάσεις διαρκείας και ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που τον παρακολούθησαν, από την αρχή μέχρι και το τέλος του.
Με την ομάδα του Σπαρτιατικού έπαιξαν οι αθλήτριες:
Ψυχογιού Δήμητρα, Μήτσια Αγγελική, Σκανδάλη Σταματική, Μηλιάκου Σταματική, Μηλιάκου Ελένη, Δαμιανού Ευαγγελία, Κουμουνδούρου Άρτεμις, Πιερράκου Παναγιώτα, Χριστάκου Ανθούσα, Σάλαρη Παναγιώτα.
Την ομάδα καθοδήγησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής Βαρζακάκος Ιωάννης.
                                                                                                             Ι. Γιάννες
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος