Λακωνική πρωτιά με πανελλήνιο ρεκόρ

Χρυσός νικητής ο Α. Αντωνόπουλος
Παρασκευή, 15 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λακωνική πρωτιά με πανελλήνιο ρεκόρ

Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψε στην πόλη μας ο Αναστάσιος Αντωνόπουλος του Σπαρτιατικού από τις Πανελλήνιες Ημέρες Ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου στια κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.
Με τη συμμετοχή συνολικά 265 ποδηλατών ηλικίας 8-14 ετών, ο Αντωνόπουλος -πανελληνιονίκης για το 2010 στην κατηγορία παμπαίδων στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης 1500 μέτρων- σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1.54.148.
Στην κατηγορία μίνι μικρά, την 3η θεση και το χάλκινο μετάλλιο απέσπασε ο Αχιλλέας Αργυρόπουλος στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας, ενώ πολύ καλή παρουσία με ελπιδοφόρα μηνύματα εξέλιξης πραγματοποίησε ο Βασίλης Δημητρόπουλος, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο αγώνισμα «4-cross» κατηγορίας μίνι μεγάλα.
Πολύ καλές εμφανίσεις από την ομάδα του Σπαρτιατικού πραγματοποίησαν οι Γιώργος Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Τραϊφόρος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Κων/νος Μηλιάκος, Δημήτρης Χριστάκος, Σπύρος Παπαδόγιαννης και Αλέκος Τζανετέας, οι οποίοι και απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι στο ποδηλατικό τμήμα του συλλόγου υπάρχουν ταλαντούχοι αθλητές επικουρούμενοι από τους προπονητές κ.κ Παναγιώτη Καρούνο, Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή. 
Σημαντική ήταν η συμβολή του δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στην διεξαγωγή των αγώνων, παρέχοντας διαμονή, διατροφή και όλες τις μετακινήσεις των αγωνιζόμενων από και προς τις  παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα