Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Απονομές και βραβεία στους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού
Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το περιφερειακό πρωτάθλημα ποδηλασίας νοτίου και δυτικής Ελλάδας, σε μία διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με την υποστήριξη του ΟΝΑ Δήμου Μυστρά και του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος.          
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πενήντα ποδηλάτες από τα σωματεία ΠΟ Πατρών, ΓΣ Δύμης,  Μίλων Σπάρτης, ΠΟ Τρίπολης, Ποδηλατοδρόμος Πύργου και Σπαρτιατικός, στις κατηγορίες μίνι, πανκορασίδες και παμπαίδες.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου οι φίλοι του ποδηλάτου απήλαυσαν την προσπάθεια των λιλιπούτειων αθλητών στους αγώνες δρόμου σε σιρκουί 1.500 μέτρων, που πραγματοποιήθηκαν -καιρού θέλοντος- στο χώρο πλησίον του δημοτικού γηπέδου Μυστρά.
Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο απέσπασε στην κατηγορία παμπαίδων ο Αναστάσιος Αντωνόπουλος με 2ο το Σπύρο Παπαδόγιαννη, αμφότεροι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού ΓΣ. Επίσης, σημαντικές διακρίσεις για το Σπαρτιατικό στην κατηγορία μίνι μεγάλα, κατέλαβαν ο Βασίλης Δημητρόπουλος ο οποίος αναδείχτηκε 2ος και ο Δημήτρης Χριστάκος ο οποίος ανήλθε 3ος και στην κατηγορία μίνι μικρά ο Αχιλλέας Αργυρόπουλος που απέσπασε τη 2η θέση.
Την Κυριακή 19/9 διεξήχθη στις 10 το πρωί στο χώρο του Σαϊνοπουλείου Άλσους το αγώνισμα αντοχής στην ορεινή ποδηλασία, σε μορφή σιρκουί με την κάθε στροφή σε απόσταση 1800 μέτρων.  
Χρυσός νικητής στους παμπαίδες αναδείχτηκε ο Σπύρος Παπαδόγιαννης του Σπαρτιατικού με 2ο τον Αναστάσιο Αντωνόπουλο της ίδιας ομάδας. Στα μίνι μικρά, το χάλκινο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση απέσπασε για το Σπαρτιατικό ο Αχιλλέας Αργυρόπουλος με τρίτο τον Παναγιώτη Τραϊφόρο, ενώ στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Δημήτρης Χριστάκος κατέκτησε τη δεύτερη θέση, με τρίτο το Βασίλη Δημητρόπουλο.
Τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού καθοδήγησαν οι προπονητές του συλλόγου Παναγιώτης Καρούνος και Χρήστος Βορβής, ενώ στους αγώνες παραβρέθηκαν και απέδωσαν τα μετάλλια στους νικητές  ο Δήμαρχος Μυστρά κ. Δημήτρης Αποστολάκος, η δημοτική σύμβουλος του οικείου δήμου κ. Γεωργία Ζαχαράκη και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Αθανάσιος Τερζής.
Μετά το περάς των αγώνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 8 το βράδυ στα γραφεία του Σπαρτιατικού, σύσκεψη των προέδρων και των εκπροσώπων των ομάδων, με το προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας ποδηλασίας αποτελούμενο από τον κ. Τερζή και τον ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Παναγιώτη Πριστούρη, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που έχει καθιερώσει η ΕΟΠ ανά την Ελλάδα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα