Οι αγώνες κυπέλλου ΣΚΟΕ στο σκοπευτήριο της Σελλασίας

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από διάφορα σκοπευτικά αθλητικά σωματεία της χώρας, διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 18-19/9 στη Σελλασία,...
Τετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι αγώνες κυπέλλου ΣΚΟΕ στο σκοπευτήριο της Σελλασίας

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από διάφορα σκοπευτικά αθλητικά σωματεία της χώρας, διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 18-19/9 στη Σελλασία, οι πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες σταθερού στόχου «5ο Κύπελλο ΣΚΟΕ».
Τη διοργάνωση ανέλαβε κι έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης σε συνεργασία με την Σκοπευτική Λέσχη «Ζεύς».
Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, στην κεντρική πυροδότηση 25 μέτρων, πρώτος νικητής αναδείχτηκε ο Ζαχαρίας Τσαχάκης του Ζεύς με δεύτερο τον Παναγιώτη Ανδεΐκο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον Εμμανουήλ Τσαχάκη του Ζεύς. Στο πιστόλι ταχύτητος, καθώς και στο αγώνισμα standard ανδρών τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν, με την ίδια μάλιστα σειρά, οι αθλητές του Ζεύς Θεολόγος Πετρίδης, Ζαχαρίας και Εμμανουήλ Τσαχάκης.
Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης ευχαριστεί τους αθλητές και τα σωματεία  που  συμμετείχαν  στους αγώνες, και ιδιαίτερα την Ομοσπονδία  που του εμπιστεύτηκε και πάλι τη διοργάνωση πανελληνίων αγώνων.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος