Στο Σκοπευτήριο Σελλασίας οι Αγώνες 5ου Κυπέλλου ΣΚΟΕ

Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες 5ου Κυπέλλου ΣΚΟΕ 2010, που διοργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης και...
Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Σκοπευτήριο Σελλασίας οι Αγώνες 5ου Κυπέλλου ΣΚΟΕ

Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες 5ου Κυπέλλου ΣΚΟΕ 2010, που διοργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης και η Σκοπευτική Λέσχη «Ζεύς», ύστερα από σχετική συνεννόηση με τη ΣΚΟΕ.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο Σελλασίας του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει Κεντρική Πυροδότηση Ανδρών, Σπορ πιστόλι Γ-Ε-Ν, Πιστόλι Ταχύτητος Ανδρών και Στάνταρντ ανδρών.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 το πρωί θα γίνει έλεγχος οπλισμού, ενώ θα ακολουθήσει το αγώνισμα Standard Ανδρών μεταξύ 10 το πρωί και 2 το μεσημέρι. Στις 2.30΄ το μεσημέρι θα γίνει πάλι έλεγχος οπλισμού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το  Πιστόλι Ταχύτητος Ανδρών μεταξύ 3 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα.
Για την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει έλεγχο οπλισμού στις 8.30΄ το πρωί, ενώ μεταξύ 9 το πρωί και 2 το μεσημέρι θα λάβουν χώρα τα αγωνίσματα της Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών και Σπορ πιστόλι Γ-Ε-Ν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος