Δυναμική σπαρτιάτικη συμμετοχή στον Κολοκοτρώνιο Δρόμο

Διακόσιοι δρομείς απ’ όλη τη χώρα συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή 5/9 στον Κολοκοτρώνιο Δρόμο, 10 χιλιομέτρων στην Τρίπολη. Στον αγώνα...
Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυναμική σπαρτιάτικη συμμετοχή στον Κολοκοτρώνιο Δρόμο

Διακόσιοι δρομείς απ’ όλη τη χώρα συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή 5/9 στον Κολοκοτρώνιο Δρόμο, 10 χιλιομέτρων στην Τρίπολη.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος και οι συμπολίτες μας Νικόλαος Δασκαλόπουλος, Δημήτρης Σπυράκης, ο Ιωάννης Μιχελόγκωνας η σύζυγός του Μαργαρίτα και ο γιός του Νικόλαος. Μεγάλος απών ήταν ο Παναγιώτης Δούσης που λόγω προβλήματος στο πόδι θα παραμείνει εκτός αθλητικών διοργανώσεων για τέσσερεις μήνες.
Οι ανωτέρω εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας και επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης.
Συγκεκριμένα η Μαργαρίτα Μιχελόγκωνα ήρθε δεύτερη στην κατηγορία 40-49 ετών, ο Ν. Δασκαλόπουλος που συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων αθλητών της κατηγορίας του (50-59 ετών) στην Ελλάδα και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αν και από λάθος διένυσε παραπάνω χιλιόμετρα τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των    υπολοίπων δρομέων της πόλης μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα