Επιμορφωτικά σεμινάρια για το δίτροχο «άνεμο» της ασφάλτου

Σεμινάρια οδήγησης μοτοσυκλέτας θα διεξαχθούν στην πίστα Καρτ της Αγίας Κυριακής Σπάρτης την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το...
Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιμορφωτικά σεμινάρια για το δίτροχο «άνεμο» της ασφάλτου

Σεμινάρια οδήγησης μοτοσυκλέτας θα διεξαχθούν στην πίστα Καρτ της Αγίας Κυριακής Σπάρτης την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί.
Μάλιστα, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια Τετάρτες απογεύματα και Κυριακές πρωινά, το κόστος συμμετοχής των οποίων ανέρχεται στα 20 ευρώ και 25 ευρώ αντίστοιχα για τις προαναφερθείσες ημέρες.
Τα εν λόγω σεμινάρια θα περιλαμβάνουν θεωρία σχετικά με την ασφαλή και γρήγορη οδήγηση σε δρόμο και πίστα (στροφές, φρενάρισμα, γραμμές στροφών, αποφυγή ατυχήματος, στήσιμο αναρτήσεων, επιλογή ελαστικών κλπ), ενώ στη συνέχεια θα επακολουθήσει πρακτική εξάσκηση της θεωρίας με οδήγηση στην πίστα.
Επίσης, θα γίνει επίδειξη αγωνιστικής οδήγησης από τους Τάκη Λιναρά και Σπύρο Σταυρόπουλο.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν κράνος, δερμάτινο μπουφάν και παντελόνι ή δερμάτινη φόρμα, μπότες και γάντια, ενώ ευπρόσδεκτα κρίνονται τα προστατευτικά σπονδυλικής στήλης ή οι ζώνες μέσης. Για όσους δε διαθέτουν δερμάτινο παντελόνι, σημειώνεται ότι μπορούν να φορούν τζίν παντελόνι και προστατευτικές επιγονατίδες.
Δεκτές θα γίνονται όλες οι μοτοσυκλέτες δρόμου on-off και supermoto.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα