Τις δυνάμεις τους ένωσαν Σκοπευτικός Όμιλος και Κυνηγετικός Σύλλογος

Για πρώτη φορά ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης και ο οικείος Κυνηγετικός Σύλλογος διοργάνωσαν από κοινού την Κυριακή 8 Αυγούστου στο...
Τρίτη, 17 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τις δυνάμεις τους ένωσαν Σκοπευτικός Όμιλος και Κυνηγετικός Σύλλογος

Για πρώτη φορά ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης και ο οικείος Κυνηγετικός Σύλλογος διοργάνωσαν από κοινού την Κυριακή 8 Αυγούστου στο Σκοπευτήριο Σελλασίας σκοπευτικούς αγώνες πήλινου στόχου-ΣΚΗΤ.
Η έναρξη των αγώνων σηματοδοτήθηκε στις 9 το πρωί, αφού πρώτα έγινε έπαρση της σημαίας και ολοκληρώθηκαν στη 1 το μεσημέρι, ενώ μετά το πέρας των αγώνων βραβεύτηκαν οι τρείς πρώτοι σκοπευτές-κυνηγοί και σκοπευτές της Γ΄ κατηγορίας.
Τιμητική πλακέτα απένειμε μάλιστα ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης ύστερα από απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου στον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Γεώργιο Κουρνιώτη για την επί σειρά ετών εξαίρετη συνεργασία του συλλόγου του με τους ιδίους.
Τα δε φυσίγγια ήταν προσφορά των συμπατριωτών μας εμπόρων κυνηγετικών ειδών κ. Σταυρούλας Βορβή και κ. Γεωργίου Δούβρη, ενώ οι συμμετοχές και οι πούλες (δισκάκια) ήταν δωρεά του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα των αγώνων, πρώτος αναδείχθηκε στην κατηγορία σκοπευτών-κυνηγών ο Γιώργος Κουρνιώτης, δεύτερος ο Δημήτρης Ανδριτσάκος και τρίτος ο έφηβος Τάσος Ψυχόπαιδας. Στη δε κατηγορία των σκοπευτών, την πρωτιά κατέκτησε ο Δημήτρης Βορβής, δεύτερος ήρθε ο Θανάσης Δρούτσας και τρίτος ο Βασίλης Τσουλαμάνης.
Τόσο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης, όσο και ο Σκοπευτικός  Όμιλος  Σπάρτης ευχαριστούν τους συμμετέχοντες κυνηγούς, ενώ δεσμεύονται για τη διοργάνωση ανάλογων αγώνων και στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα