Αποτελέσματα σκοπευτικών αγώνων ΣΚΟΕ ΣΚΗΤ

Βραβεία απέσπασαν οι σπαρτιάτες σκοπευτές
Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποτελέσματα σκοπευτικών αγώνων ΣΚΟΕ ΣΚΗΤ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες κυπέλλου ΣΚΟΕ ΣΚΗΤ, σε μία διοργάνωση του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ κοινή ήταν η διαπίστωση για τις άψογες εγκαταστάσεις αλλά και γενικότερα της προσεγμένης διοργάνωσης.
Πρώτος αναδείχθηκε στην Α΄ κατηγορία «skeet» ο Μιχαήλ Σκάντζικας του Αθλητικού Ομίλου Αττικής «Πάρνης», δεύτερος ο  Σαράντος Δαριώτης του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτος ο Χαράλαμπος Μέντζας του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Στη Β΄ κατηγορία την πρωτιά απέσπασε ο Σοφοκλής Παπαδόπουλος του Σκοπευτικού Ομίλου Πατρών, δεύτερος ήρθε ο Κωνσταντίνος Σατολιάς του Αθλητικού σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας και τρίτος ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος  του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.  
Στην Γ΄ κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσακαλάκος του Αθλητικού σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας, δεύτερος ο Αθανάσιος Δρούτσας του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτος ο Δημήτριος Βορβής του ίδιου σκοπευτικού ομίλου.
Στην κατηγορία Εφήβων πρώτος ήρθε ο Αριστείδης Μπουγιούκος του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Τρίπολης, δεύτερος ο Φαέθων Γκούζος του Αθλητικού σκοπευτικού Ομίλου και τρίτος ο Ιωάννης Παρασκευόπουλος του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης. 
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι  απονομές στο χώρο  του σκοπευτηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος