Ολοκληρώθηκε το προπονητικό σεμινάριο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουνίου το προπονητικό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, υπό...
Πέμπτη, 10 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε το προπονητικό σεμινάριο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουνίου το προπονητικό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, υπό την αιγίδα του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Λακωνίας και τη συμπαράσταση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Στο σεμινάριο που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης, προπονητές, αθλητές αλλά και γενικότερα φίλοι του αθλήματος τόσο από την Λακωνία αλλά και από την Αρκαδία και τη Μεσσηνία, είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν και να συνομιλήσουν με προπονητές υψηλού επιπέδου.
Μεταξύ των ανωτέρω ήσαν οι κκ Κώστας Σορωτός, Γιάννης Κτιστάκης, Γιάννης Χριστόπουλος, Βαγγέλης Μάγειρας, Αλέκος Δάγλας, Γιάννης Χρυσανθόπουλος και Σωκράτης Ηλιάδης.
Με σύντομες τοποθετήσεις τους, τόσο ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Γιάννης Κουτραφούρης όσο και ο κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος εκ μέρους του ΝΑΟΛ, τόνισαν τη σημασία του σεμιναρίου για την τοπική κοινωνία του μπάσκετ και υποσχέθηκαν ότι η επιτυχία της εκδήλωσης αποτελεί δέσμευση για ανάλογες διοργανώσεις στο μέλλον.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα