4ο Τουρνουά Juniors

Νέα ταλέντα για το λακωνικό ποδόσφαιρο
Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
4ο Τουρνουά Juniors

Το περασμένο Σάββατο 29/5 διεξήχθη στο Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο Αγίου Ιωάννη Δήμου Μυστρά το 4° Τουρνουά ποδοσφαίρου Juniors για παιδιά ηλικίας 9-11 ετών.
Δέκα ομάδες του νομού μας, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση αυτή, που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λακωνίας, κλείνοντας έτσι μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά σε επίπεδο ανάπτυξης αφού εκτιμάται ότι πάνω από πεντακόσια πενήντα παιδιά συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομής (προπαίδων, juniors).
Αρκετοί φίλαθλοι, στην πλειοψηφία τους γονείς, απόλαυσαν τις προσπάθειες των 150 λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έδωσαν υποσχέσεις για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο ποδοσφαιρικό μέλλον.
Το τουρνουά δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα, δεν υπήρξε δηλαδή πρωταθλητής, και μοναδικός  σκοπός του ήταν η απόλαυση του αθλήματος.
Έτσι κάθε ομάδα αγωνίστηκε δύο φορές, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους, από τον πρόεδρο της ένωσης κ. Παναγιώτη Καρρά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας κ Νίκος Σπυράκης, ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣ κ. Θεμ. Δογαντζής, το μέλος του ΔΣ κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης που είχε και τη γενική ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά, ο ενωσιακός προπονητής κ.  Π. Φλουτσάκος  καθώς και πολλοί εκπρόσωποι και προπονητές σωματείων.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος έγιναν τα παρακάτω παιχνίδια:
- Ήφαιστος Βρονταμά –ΑΕ Σπάρτης 2-3, με σκόρερς  τους Π. Σαλτάρη (2) και Ε. Κονίδη για τους νικητές και τον Δ. Παπαγεωργίου για τον Ήφαιστο.
- ΑΕ Δήμου Μυστρά – Αναγέννηση Σπάρτης 1-0, με σκόρερ τον Γ. Ζαραφωνίτη.
- Μολαϊκός – ΑΕ Δήμου Σκάλας 1-4,  με σκόρερς τους Π. Συκαρά για τον Μολαϊκό, Α. Σαραντόπουλο (3) και Ιω. Ποντικόγιαννη για  τη Σκάλα.
- Αναγέννηση Σπάρτης – ΑΟ Αγ Βασιλείου Γυθείου 5-1, με τους Ε. Κωνσταντάκο, Δ Αναγνωστόπουλο (2), Γ Σαραντόπουλο, και Θ. Πλατάνα  για τους νικητές και τον Χρ. Κοντάκο για τους ηττημένους.
- ΑΕ Δήμου Μυστρά – Δόξα Ανωγείων 4-2, με τους Η. Γεωργακόπουλο (3),  Κ. Ζαραφωνίτη (Μυστράς) και Χρ.Σμυρνιός και Ε. Βενετσάνο (Ανώγεια).
- ΑΟ Αγ Βασιλείου Γυθείου – Λεωνίδας Σπάρτης 1-2, με τους Δ. Πολυμενάκο (Γύθειο), Γ. Σερβέ και  Α.Καββούρη (Σπάρτη).
- Μολαϊκός – Ήφαιστος Βρονταμά 3-2, με σκόρερς Γ. Κανελλάκη, Ιω. Σαπουντζάκη, Κ. Νικολαΐδη (Μολαϊκός),  Δ. Παπαγεωργίου και Η. Νάτση.
- ΑΕ Σπάρτης – ΑΕ Δήμου Σκάλας 6-2, με τους Α. Αϊβαλιώτη (2), Δ. Κλουκίνα (2), Π Σαλτάρη, Γ. Νικόλαρο (Σπάρτη) και Α. Σαραντόπουλο (2 για τη Σκάλα).
- Δόξα Ανωγείων – Αναγέννηση Σπάρτης 1-0 με σκόρερ τον Ε. Βενετσάνο.
- Αναγέννηση Σπάρτης – Λεωνίδας Σπάρτης 2-0, με σκόρερ τον Δ. Αναγνωστόπουλο.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λακωνίας με τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς αισθάνεται την ανάγκη να. ευχαριστήσει τους Δήμους Γυθείου, Σκάλας και Μολάων για την άψογη συνεργασία στην οργάνωση των τριών τουρνουά που προηγήθηκαν, καθώς και τα σωματεία που συμμετείχαν δείχνοντας το δρόμο που πρέπει όλοι να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα