Βράβευση Π. Δούση στο Σαρωνικό

Την περασμένη Κυριακή 30 Μαΐου διεξήχθη στα Αθίκαια του Δήμου Σαρωνικού, ο πρώτος λαϊκός δρόμος «Διδασκάλεια 2010» στον οποίο συμμετείχε...
Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βράβευση Π. Δούση στο Σαρωνικό

Την περασμένη Κυριακή 30 Μαΐου διεξήχθη στα Αθίκαια του Δήμου Σαρωνικού, ο πρώτος λαϊκός δρόμος «Διδασκάλεια 2010» στον οποίο συμμετείχε και ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Δούσης πού όπως ο ίδιος δήλωσε έζησε μια απίστευτη εμπειρία στο πανέμορφο χωριό με την ωραία πλατεία. 
Συγκεκριμένα ο ακούραστος δρομέας μιλά για «μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας γιατί μόνο στα όνειρά μας θα μπορούσαν να υπάρχουν τόσο φιλόξενοι, απλοί, θερμοί, οργανωμένοι πολίτες, περιποιητικοί, αγαπητοί, ανθρώπινοι».
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης για την οποία ο κ. Δούσης αποδίδει συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή Παύλο Τζαναβάρα αλλά και στους εθελοντές, έγιναν αγώνες παίδων 1.100 μέτρων, εφήβων 2.200μ, γυναικών 3.300 μ., ανδρών 5.500 και περιπατών 2.200 μ.
Ο Παν. Δούσης έλαβε μέρος στα 5.500 μέτρα ενώ όλοι ήταν νικητές.
Μάλιστα σε ειδική εκδήλωση του Δήμου Σαρωνικού και του Πνευματικού Κέντρου τιμήθηκε ο Π. Δούσης για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ο κόσμος δέχτηκε τον τιμώμενο αθλητή με μεγάλο ενθουσιασμό  διότι γνώριζαν τις επιτυχίες του αλλά δεν είχαν την τύχη να τον δουν να αγωνίζεται.