Προγράμματα κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες

Με την έναρξη της θερινής περιόδου ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών προχωρά στην υλοποίηση προγραμμάτων στο Δημοτικό Ματάλειο Κολυμβητήριο. Συγκεκριμένα...
Σάββατο, 15 Μάιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Με την έναρξη της θερινής περιόδου ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών προχωρά στην υλοποίηση προγραμμάτων στο Δημοτικό Ματάλειο Κολυμβητήριο.
Συγκεκριμένα από την Τρίτη 1η Ιουνίου αρχίζει η ελεύθερη κολύμβηση κοινού, ενώ από τις 16/5 θα παραδίδονται μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά γεννηθέντα πριν το 2005.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής του κοινού στο σχετικό πρόγραμμα είναι η γνώση κολύμβησης. Επίσης ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ότι είναι υγιής και ικανός προς άθληση και ιατρική γνωμάτευση από δερματολόγο ότι δεν πάσχει από δερματικά νοσήματα.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης απαιτείται ιατρική γνωμάτευση από παιδίατρο, στην οποία να φαίνεται ότι το παιδί είναι υγιές, ικανό προς άθληση και δεν πάσχει από δερματολογικό νόσημα.
Εξάλλου, όλοι όσοι πρόκειται να συμμετάσχουν στα παραπάνω προγράμματα, τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου, θα πρέπει να έχουν κατάλληλη ενδυμασία (μαγιό κολυμβητηρίου, σκουφάκι και σαγιονάρες).
Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά (ώρες 9πμ-1.30΄μμ) από την ερχόμενη Δευτέρα 17/5 στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού (οδός των 118 αρ. 55α). Περισσότερες πληροφορίες, δίνονται στα τηλέφωνα 27310 29082 και 6942554548 (κ. Ιβελίνα Καλομοίρη).
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα