Η συμμετοχή των ποδηλατών στα «Παλαιολόγεια 2010»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή 9/5 οι διασυλλογικοί και λαϊκοί ποδηλατικοί αγώνες που συνδιοργάνωσαν ο ΟΝΑ Δήμου Μυστρά...
Πέμπτη, 13 Μάιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η συμμετοχή των ποδηλατών στα «Παλαιολόγεια 2010»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή 9/5 οι διασυλλογικοί και λαϊκοί ποδηλατικοί αγώνες που συνδιοργάνωσαν ο ΟΝΑ Δήμου Μυστρά και ο Σπαρτιατικός ΓΣ στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των Παλαιολογείων.

Εβδομήντα αθλητές από τους συλλόγους ΠΟ Πατρών, ΓΣ Δύμης, Νέας Φιλαδέλφειας, ΠΟ Τρίπολης, Μίλωνα Σπάρτης, Ήρα Νίκαιας, Ηρακλείου Αττικής και Σπαρτιατικού ΓΣ απόλαυσαν έναν υπέροχο αγώνα και πρόσφεραν ευχαρίστηση στους αρκετούς θεατές.

Αγωνιστικά η διαδρομή ήταν σε απόσταση 1.800 μέτρων, κατά την οποία η κατηγορία μίνι μικρά πραγματοποίησε δύο στροφές, τα μίνι μεγάλα τρεις, οι παμπαίδες-κορασίδες έξι και οι παίδες εννέα στροφές. Και σε αυτούς τους αγώνες οι αθλητές του Σπαρτιατικού πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας τη συστηματική και αξιόλογη δουλειά που γίνεται στην ποδηλατική ομάδα υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Καρούνου και του Χρήστου Βορβή.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:
Μίνι μικρά - αγόρια
1ος Βλάχος Γιώργος του ΓΣ Δύμης.
2ος Αργυρόπουλος Αχιλλέας, Σπαρτιατικός ΓΣ.
3ος Τραϊφόρος Παναγιώτης, Σπαρτιατικός ΓΣ
Μίνι μεγάλα-αγόρια
1ος Λιακόπουλος Δημήτρης, ΓΣ Δύμης
2ος Σπανόπουλος Αντώνης, Ηράκλειο Αττικής.
3ος Χριστάκος Δημήτρης, Σπαρτιατικός ΓΣ.
Πανκορασίδες
1η Κατσούλη Σοφία, Ηράκλειο.
2η Τζιωρτζιώτη Βικτώρια, Ηράκλειο.
3η Τουρλούκη Ανδρονίκη, ΠΟ Τρίπολης.
Κορασίδες
1η Συμνιώτη Σοφία, ΠΟ Τρίπολης.
2η Οικονομοπούλου Ελένη, ΓΣ Δύμης.
3η Κοσμά Νικολέτα, ΠΟ Πατρών.
Παμπαίδες
1ος Αντωνόπουλος Τάσος, Σπαρτιατικός ΓΣ.
2ος Παπαδόγιαννης Σπύρος, Σπαρτιατικός ΓΣ.
3ος Γεωργιάδης Ανδρέας, Ηράκλειο.
Παίδες
1ος Καλογερόπουλος Γιάννης, ΠΟ Πατρών.
2ος Δεληγιάννης Βασίλης, ΓΣ Δύμης.
3ος Ραγκαβάνης Γεράσιμος, ΓΣ Δύμης.

Εξάλλου μεγάλη συμμετοχή υπήρξε και στους λαϊκούς αγώνες με ηλικίες από πέντε χρονών και άνω. Οι ποδηλάτες αγωνίστηκαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια, και απέδειξαν ότι σημασία δεν έχει η πρωτιά αλλά η συμμετοχή και ο τερματισμός.
Στις μικρές ιδίως κατηγορίες υπάρχουν πολλά ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια που μπορούν στο μέλλον να εξελιχθούν σε πρωταθλητές του αγωνίσματος.

Στους αγώνες παρευρέθησαν και απέδωσαν τα βραβεία στους νικητές ο δήμαρχος Μυστρά κ. Δημήτρης Αποστολάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Τσουρούνης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Χρήστος Μπουγάδης και Γιάννης Σουμάκης, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του ΟΝΑ κ. Γεωργία Ζαχαράκη και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μανωλάκος. 

Η διοργάνωση των αγώνων ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους συμμετέχοντες και αυτό οφείλεται στη συμβολή του προέδρου του ΟΝΑ κ. Αργύρη Κατσίχτη και των μελών του ΔΣ, στις καλές καιρικές συνθήκες αλλά και στον ιδανικό για ποδηλατικούς αγώνες χώρο, πλησίον του Δημοτικού Γηπέδου Μυστρά.
Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας Σπάρτης για την ασφαλέστερη διεξαγωγή των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα