Εξόρμηση ποδηλατών στον Πάρνωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου η 6η Ποδηλατική Διάσχιση Πάρνωνα, που διοργάνωσαν ο Σπαρτιατικός ΓΣ σε συνεργασία με...
Σάββατο, 08 Μάιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση ποδηλατών στον Πάρνωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου η 6η Ποδηλατική Διάσχιση Πάρνωνα, που διοργάνωσαν ο Σπαρτιατικός ΓΣ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Σπάρτης και τη στήριξη της Κοινότητας Καρυών και του Δήμου Οινούντος.
Σαράντα δύο ποδηλάτες από Αθήνα, Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα, διανύοντας σαράντα πέντε χιλιόμετρα χωμάτινης διαδρομής, διασχίζοντας τα χωριά του Πάρνωνα. Ξεκινώντας από τις Καρυές, κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Βρέσθενα και Βασσαράς, ενώ κατέληξαν στο Αφυσσού και από εκεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης.
Κατά μήκος της διαδρομής, οι αθλητές είχαν την φροντίδα των τοπικών πολιτιστικών Συλλόγων Καρυών, Βρεσθένων και Βασσαρά, οι οποίοι προσέφεραν χυμούς, φρούτα και ελαφρύ φαγητό.
Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν οι προπονητές ποδηλασίας κ.κ. Παναγιώτης Καρούνος και Χρήστος Βορβής, ενώ παρόντες ήταν επίσης και οι συνοδοί των παιδιών.
Τονίζοντας ότι η ετήσια ποδηλατική διοργάνωση του Πάρνωνα προσελκύει κάθε φορά αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα, προβάλλοντας έτσι την ευρύτερη περιοχή, οι διοργανωτές απευθύνουν θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα