Παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες και ένας πετοσφαίρισης θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο στους χώρους αρμοδιότητας του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών. Στις...
Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες και ένας πετοσφαίρισης θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο στους χώρους αρμοδιότητας του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών.

Στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ο Λεωνίδας θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Σπάρτης για τον α΄ όμιλο του πρωταθλήματος προπαίδων «Alma Sport».
Επίσης στις 3 το μεσημέρι ο ΠΑΟ Κοκκινόραχης θα υποδεχτεί στο γήπεδο Αμυκλών την ΑΕ Δήμου Μυστρά για το πρωτάθλημα β΄ τοπικής κατηγορίας.

Στο «Κλειστό», ώρα 5 το απόγευμα, η ομάδα του Σπαρτιατικού θα παίξει με την αντίστοιχη της ΑΣΠ Κορίνθου στο πλαίσιο της α΄ φάσης του πρωταθλήματος βόλλεϋ νεανίδων.
Την Κυριακή 8/11 στο γήπεδο Αμυκλών ο Υάκινθος Βαφειού θα αναμετρηθεί για τη β΄ τοπική με τον ΑΟ Χρύσαφας, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο η ΑΕ Σπάρτης θα υποδεχθεί τον Εθνικό Βατίκων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 3 το μεσημέρι.
Εξάλλου, την ίδια ημέρα θα λάβουν χώρα στο «Κλειστό» τα παρακάτω παιχνίδια:
 - Φιλαθλητικός ΓΣ-ΑΠΟΕΛ Μολάων, ώρα 2 το μεσημέρι για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (δ΄ όμιλος).
 - Φιλαθλητικός ΓΣ-ΑΠΟΕΛ Μολάων, 3.30΄ μμ για το πρωτάθλημα εφήβων.
 - Σπαρτιατικός ΓΣ-Άρατος 1893 ΑΟ Κιάτου για την α΄ φάση του πρωταθλήματος πετοσφαίρισης εφήβων. Έναρξη στις 5.30΄ το απόγευμα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα