Η αγαπημένη στιλιστική τάση του καλοκαιριού

Επιμέλεια: Βάσια Σταυροπούλου
Τρίτη, 21 Μάιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η αγαπημένη στιλιστική τάση του καλοκαιριού
Τα floral φορέματα είναι μία από τις τάσεις και φέτος το καλοκαίρι. Για τις διακοπές, την πόλη, το γραφείο αλλά και τις βραδινές εξορμήσεις η μόδα προτείνει μεγάλα και μικρά, έντονα και παλ λουλουδάκια. Στροφή στην αθωότητα; Η προσπάθεια της καθεμιάς μας να βελτιώσει την ψυχολογία της; Όπως και να ʽχει, αυτά τα φορέματα ήρθαν και θα μείνουν.
Σήμερα θα δούμε πως μας προτείνουν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές να φορέσουμε τα λουλουδάτα μας φορέματα.
Έντονα χρώματα
Στο άκουσμα της λέξης «εμπριμέ» το μυαλό μας πάει σε λευκά φορέματα με μικροσκοπικά, ρομαντικά λουλουδάκια, σωστά; Κι όμως, φέτος τα φορέματα έχουν έντονα χρώματα στο φόντο και μεγάλα φωτεινά λουλούδια που θυμίζουν τροπικά νησιά. Αποφύγετε τα έντονα αξεσουάρ και συνοδεύστε τα με nude πέδιλα αφήνοντας τα χρώματα του φορέματος να τραβήξουν τα βλέμματα.
Στράπλες
Βγάλτε τους μαυρισμένους ώμους σας σε κοινή θέα φορώντας ένα στράπλες floral φόρεμα. Αυτή η θηλυκή εμφάνιση είναι ιδανική για τις ηλιόλουστες μέρες στην εξοχή ή στην πόλη. Συνδυάστε τα με εξίσου θηλυκά αξεσουάρ και κοσμήματα και συμπληρώστε την εμφάνιση με σανδάλια.
Μάξι
Αν τα σορτσάκια και τα μίνι δεν είναι του στιλ σας, πηγαίνετε κατευθείαν στον αντίποδα. Τα μάξι φορέματα κολακεύουν  κάθε σωματότυπο. Διαλέξτε λοιπόν ένα floral φόρεμα με ραντάκια ή στράπλες. Είτε έντονα, ασαφή είτε μικροσκοπικά ρομαντικά λουλουδάκια, ό,τι κι αν διαλέξετε είναι φέτος απολύτως της μόδας.
Μποέμ
Θολά εμπριμέ, χαλαρές ζώνες, αμέτρητα βραχιόλια και πλατφόρμες είναι τα συστατικά που δημιουργούν μια χαλαρή εμφάνιση bohemian με το φαρδύ, κοντό φόρεμα να αποτελεί τον σκελετό της.
Φάκελος
Φορέματα σε κλασσική ίσια γραμμή με σικ floral είναι το ιδανικό ντύσιμο για εμφανίσεις στο γραφείο. Τονίστε τον «επαγγελματισμό» σας συνδυάζοντάς το με λιτά κοσμήματα, πέδιλα σε ουδέτερο χρώμα και προσεγμένο μακιγιάζ.
Βολάν και πιέτες
Αέρινα υφάσματα, ρομαντικά λουλουδάκια σε πολλές «στρώσεις» βολάν αποτελούν άλλη μια πρόταση για floral εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι. Εναλλακτικά διαλέξτε ένα φόρεμα σε ύφασμα που μοιάζει σαν τσαλακωμένο.  Κοσμήματα με πολύχρωμες πέτρες και σανδάλια με πολλά λουριά συμπληρώνουν την εμφάνισή σας με το καλύτερο τρόπο.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti