6 καθημερινές συνήθειες για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα

Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 20:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
6 καθημερινές συνήθειες για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα

H φροντίδα του προσώπου μας είναι σίγουρα το κλειδί για να έχουμε μια λαμπερή επιδερμίδα που θα μας κάνει να δείχνουμε ''φρέσκιες'' και φυσικά θα κρύβει χρόνια χωρίς την βοήθεια του μακιγιάζ. Οι καθημερινές μας συνήθειες είναι για τους beauty experts το μυστικό για να αποκτήσουμε την όψη που ονειρευόμαστε γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα tips που θα χρειαστεί να εντάξουμε στη ρουτίνα μας χωρίς δεύτερες σκέψεις.

• Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό για να ενυδατώνεται η επιδερμίδα σας όλο το εικοσιτετράωρο και να ενισχύεται η ελαστικότητά της. Δύο λίτρα νερό την ημέρα είναι απαραίτητα για να δούμε εκπληκτικά αποτελέσματα.
• Ο βραδινός ύπνος είναι το μυστικό όχι μόνο για την σωματική μας ξεκούραση αλλά και για την ξεκούραση της επιδερμίδας μας. Ένα οκτάωρο θα δώσει στην επιδερμίδα μας τον χρόνο για ανάπλαση και ανανεωμένη όψη.
• Μια διατροφή εμπλουτισμένη με φρούτα και λαχανικά σίγουρα θα ενισχύσει τον οργανισμό μας με τις απαραίτητες βιταμίνες που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μας να δείχνει ζωντανή και αναζωογονημένη. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C, B, E, A θα συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μας.
• Μην παραλείπετε τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σας πρωί και βράδυ και ποτέ μην πηγαίνετε για ύπνο χωρίς να ξεβαφτείτε ακόμα κι αν νιώθετε πολύ κουρασμένες. Μην ξεχνάτε ότι και η επιδερμίδα μας έχει την ανάγκη να ξεκουραστεί και να αναπνεύσει.
• Εκτός από το νερό απαραίτητες για την ενυδάτωση τις επιδερμίδας μας είναι και οι κρέμες προσώπου, είτε πρόκειται για αυτές που κκλοφορούν στο εμπόριο είτε για μια κρέμα που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι με υλικά της κουζίνας σας.
Εντάξτε στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα την απολέπιση. Θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να μειωθεί η θαμπάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti