5 από τις διακοσμητικές τάσεις της σεζόν

Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 20:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 από τις διακοσμητικές τάσεις της σεζόν

Μπορεί οτιδήποτε μίνιμαλ και καθαρό να είναι πάντα κλασικό και πάντα στη μόδα αλλά οι τάσεις του 2019 δεν έχουν καμιά σχέση με το “μίνιμαλ”.
Ποιες είναι οι 5 top τάσεις που θα κυριαρχήσουν από εδώ και πέρα στη διακόσμηση;

Έντονα χρώματα. Το να ξεφύγετε από τις γήινες αποχρώσεις που είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια δεν είναι εύκολο. Είναι σημαντικό, όμως, στη διακόσμηση να πειραματίζεστε. Ξεκινήστε από τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια σας. Και αφού κάνετε τη δοκιμή σας μπορείτε να περάσετε και στους τοίχους.

Καμπύλες. Είναι ένα από τις αγαπημένες μας τάσεις για το 2019. Βάλτε στο σπίτι σας έπιπλα με καμπύλες και δώστε του το ενδιαφέρον που μπορεί να του λείπει.

Γεωμετρικά σχήματα. Η γεωμετρία στο σπίτι σας μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση. Μπορείτε να βάλετε μια ταπετσαρία με γεωμετρικά σχήματα σε κάποιον τοίχο σας ή να επιλέξετε πλακάκια με γεωμετρικά σχήματα για την κουζίνα σας.

Μαύρο ματ. Ετοιμαστείτε να δείτε πολύ μαύρο ματ μέσα στο 2019. Από έπιπλα μέχρι διακοσμητικά και είδη υγιεινής. Το μαύρο ματ ήρθε για να μείνει.

Σχέδια. Ξεκολλήστε από την μονοχρωμία και τον μινιμαλισμό και βάλτε σχέδια και χρώματα στη ζωή και στο σπίτι σας. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε μαξιλαράκια με γεωμετρικά σχήματα στον καναπέ και γενικά στο σαλόνι σας.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα