Τρία λάθη που κάνετε στο μανικιούρ στο σπίτι

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 20:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρία λάθη που κάνετε στο μανικιούρ στο σπίτι

Βάφετε τα νύχια σας μόνες σας στο σπίτι, αλλά ή δεν δείχνουν τέλεια εξαρχής ή χαλάνε γρήγορα; Η αλήθεια είναι πως το επαγγελματικό μανικιούρ σε κάποιο nail salon είναι δύσκολο να το καταφέρετε μόνες σας, αλλά αν διορθώσετε τα παρακάτω λάθη, το αποτέλεσμα θα πλησιάσει πολύ. Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη του μανικιούρ στο σπίτι;

Δεν χρησιμοποιείτε βάση
Είναι ένα βήμα που παραβλέπουν πολλές για ευκολία και γιατί νομίζουν ότι δεν κάνει διαφορά. Guess what:αν ήταν άχρηστο δεν θα υπήρχε. Με το να παραλείπουμε τη βάση: α) δεν βοηθάμε το βερνίκι να στρώσει, β) κινδυνεύουμε να λεκιάσουμε τα νύχια μας και γ) το μανικιούρ μας δεν κρατάει. Αφήστε που η αφαίρεση του βερνικιού γίνεται εφιάλτης.

Κόβετε τις παρανυχίδες
Τις παρανυχίδες μας πρέπει πάντα απλά να τις σπρώχνουμε προς τα πίσω. Με το κόψιμο, όχι μόνο κινδυνεύουμε από μολύνσεις αλλά αγριεύουμε τόσο τις παρανυχίδες που εκείνες βγαίνουν ξανά διπλάσιες σε μέγεθος. Τι να κάνετε; Να μουλιάσετε καλά τα χέρια σας, να τους περάσετε λαδάκι και να τις σπρώξετε προς τα πίσω.

Ανακινείτε το μπουκάλι
Με το να κουνάτε το μπουκάλι πάνω κάτω δημιουργείτε φυσαλίδες και αυτές οι φυσαλίδες θα μεταφερθούν στο μανικιούρ σας και θα το χαλάσουν. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ρολάρετε το μπουκάλι μέσα στις παλάμες σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος